Co to za roślinka bo mam ją w ogrodzie i nie wiem skąd? Czy to jest kokoryczka?
Chyba przywędrowała do mnie z jakąś roślinka albo z ziemią.
Obejrzałam zdjęcia parę razy i jestem pod wrażeniem pięknej wiosny i Waszej pracowitości.
Ogarnąć taki teren wymaga ogromnego wysiłku, a przede wszystkim czasu, a tego zbyt dużo nie macie bo jeszcze remont domu w trakcie.
Ale możecie być dumni z siebie. Jest przepięknie! A na magnolię możecie wycieczki zapraszać bo kolekcja naprawdę imponująca, a drzewa naprawdę już okazałe.
Ja wczoraj się skusiłam na kolejną magnolię. Elizabeth to marzenie Andrzeja, a ja mam teraz ból głowy gdzie ja upchnąć
Pozdrawiam
Ta roślinka to jagodowiec wielkokwiatowy W ubiegłym roku go posadziłam jak była ta straszna susza i myślałam, że straciłam go od razu bo po jakimś miesiącu już śladu po nim nie było, a on w tym czasie pod ziemią przeczekał i wyrósł wiosną gęściejszy niż sadziłam więc może miejsce trafione Większość magnolii jest jeszcze malutka, młodziutka, ale mam nadzieję za jakieś pięć lat to już powinny pokazać na co je stać
Pamiętam moje pierwsze podglądactwo Ogrodowiska bez zarejestrowania się, trafiłam na zdjęcie tego miejsca przed domem w innej scenerii kwietnej i mnie zauroczyło stąd sentyment do tego właśnie miejsca
Pokazujesz śliczności, a takiego cudaczka widzę pierwszy raz...Piękny...
Karm nas tymi spamami, mamy wciąż niedosyt...Tulipanowo zachwycające, jak i reszta kwiecia...