Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 15:58, 04 sty 2026

sylwia_slomc... 16:00, 04 sty 2026

Jeszcze trochę dopracować, ale będzie w tych klimatach.
Ulina 13:47, 05 sty 2026

Super te wykończeniowe szlify kuchnia będzie gotowa, a wodę masz? Można korzystać z kuchni?
sylwia_slomc... 17:49, 05 sty 2026

Ulina napisał(a)
Super te wykończeniowe szlify kuchnia będzie gotowa, a wodę masz? Można korzystać z kuchni?

Ula w oda w kuchni jest, ale na razie nie w zlewie do tego trzeba pobudować drugą część domu, przenieść ujęcie w miejsce docelowe i zamontować piecyk do wody, dopiero wtedy popłynie z kranu. Zresztą kanalizacja podobnie. Szambo jeszcze przed nami
Ulina 10:25, 06 sty 2026

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ula w oda w kuchni jest, ale na razie nie w zlewie do tego trzeba pobudować drugą część domu, przenieść ujęcie w miejsce docelowe i zamontować piecyk do wody, dopiero wtedy popłynie z kranu. Zresztą kanalizacja podobnie. Szambo jeszcze przed nami

Ok, rozumiem, każda sprawa ma swój czas, oby jak najszybciej udało się to zrobić
sylwia_slomc... 10:54, 06 sty 2026

Ulina napisał(a)

Ok, rozumiem, każda sprawa ma swój czas, oby jak najszybciej udało się to zrobić

Mamy gdzie mieszkać więc pośpiechu nie ma. Wiadomo chcielibyśmy bo łatwiej by nam tam było funkcjonować, ale to jeszcze potrwa i oby zdrowie było
violka171 11:28, 06 sty 2026

Wiola, jak się cieszę, że jesteś Myślałam o Tobie nie raz co tam słychać u Ciebie i dzieci.
Miło, że Się odezwałaś
Twoje narcyzy kwitną u mnie obficie co roku, a szafirki niestety nornice zjadły. Samych dobroci Wam życzę w tym Nowym Roku.

Miło Miło,no nie było mnie parę lat.
Fantastycznie że Ci tak kwitną narcyzy, dowod że jest im mega dobrze.
Szkoda ze szafirki zjedzone, byłby fajny dywan . Któregoś roku też miałam gro nornic ale wytępiłam niektóre a reszta sie wyniosła. Krasnalki maja się dobrze, rosną dziewuszki. A co sie dzieje z Gobasią wiadomo coś? Mi przetrwała jej lilia mutantka ale źle ja odżywiałam, w tamtym roku bardziej się przyłożyłam zobaczymy co w tym roku pokaże
violka171 11:29, 06 sty 2026

Wiola, jak się cieszę, że jesteś Myślałam o Tobie nie raz co tam słychać u Ciebie i dzieci.
Miło, że Się odezwałaś
Twoje narcyzy kwitną u mnie obficie co roku, a szafirki niestety nornice zjadły. Samych dobroci Wam życzę w tym Nowym Roku.

Miło Miło,no nie było mnie parę lat.
Fantastycznie że Ci tak kwitną narcyzy, dowod że jest im mega dobrze.
Szkoda ze szafirki zjedzone, byłby fajny dywan . Któregoś roku też miałam gro nornic ale wytępiłam niektóre a reszta sie wyniosła. Krasnalki maja się dobrze, rosną dziewuszki. A co sie dzieje z Gobasią wiadomo coś? Mi przetrwała jej lilia mutantka ale źle ja odżywiałam, w tamtym roku bardziej się przyłożyłam zobaczymy co w tym roku pokaże
violka171 11:38, 06 sty 2026

W tym roku chce mutantce zapodać mocznik by ruszyła dobrze z kwitnieniem ale hm nie wiem czy to dobry pomysł, obornika krowiego niestety nie posiadam a Gobasia karmiła swoje obornikiem
kasiek 13:15, 06 sty 2026

O rany - kuchnia już gotowa! i jaka ładna koza A jak zdrowie? zwłaszcza ema z tym kręgosłupem?