Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Gosialuk 10:03, 22 mar 2026

I jak tam. Udało się podziałać wczoraj? My niestety mieliśmy sobotę wyjazdową, choć z samego rana wpadliśmy na działkę, bo zamówiona w zeszłym roku kantówka w końcu dojechała.
sylwia_slomc... 15:27, 22 mar 2026

Gosialuk napisał(a)
I jak tam. Udało się podziałać wczoraj? My niestety mieliśmy sobotę wyjazdową, choć z samego rana wpadliśmy na działkę, bo zamówiona w zeszłym roku kantówka w końcu dojechała.

Gosia wczoraj nie byłam wcale w ogrodzie bo się robiłam na bóstwo ( w tym wieku już nierealne, ale złudzenia można mieć ) Bo miałam spotkanie klasowe z technikum po 30 latach. Fajną klasę mieliśmy i nadal ludzie fajni są. Nie zmienili się wcale
Gosialuk 18:29, 22 mar 2026

Jak trzeba, to trzeba. Moja klasa z podstawówki się zorganizowała na 40 lecie i teraz raz do roku jest spotkanie, a kilka osób mieszkających dalej w okolicy, nawet częściej się spotyka.
Patrzyłam przed chwilą na prognozy i weekend ma już być deszczowy. To dobrze, bo już sucho, choć u mnie to dopiero wyschło jako tako, tak że można by się zabrać za pielenie. Ale lepiej niech popada.