Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

AgnieszkaW 15:02, 05 maj 2019

Sylwia, kobieto, jesteś niemożliwa z tymi pracami ogrodowymi. Super
sylwia_slomc... 15:05, 05 maj 2019

AgnieszkaW napisał(a)
Sylwia, kobieto, jesteś niemożliwa z tymi pracami ogrodowymi. Super

Aga po niedzieli rzucam się do warzywnika i na kolejne rabaty do plewienia, a jeszcze musze przyciąć jałowce i tuje pod gospodą tylko pogoda mi nie współgrała dotąd
malgorzata_s... 17:03, 05 maj 2019

Dzisiaj dopiero obejrzałam Maję z Wami w roli głównej. Cudnie było, naturalnie i z wielką swobodą Piękne wyszło Masz bardzo dużą łatwość wypowiedzi Super,gratuluję
sylwia_slomc... 17:41, 05 maj 2019

Dziękujemy Gosiaczku
yolka 18:53, 05 maj 2019

Jeziorka pierwsza klasa, ogród zyskuje dużo
Katkak 18:57, 05 maj 2019

Sylwuś w herbaciarni pytałaś o klona, więc Ci powiem czego się dowiedziałam wczoraj w szkółce jak radziłam się w sprawie tego mojego bza. Pan powiedział, ze musiał oberwać jak był wiosenny przymrozek i żeby dać mu czas i nawóz, żeby dostał kopa na start i powinno być dobrze. Za 4 dni moja gnojówka z pokrzyw będzie gotowa, więc go uraczę. Ale w eazie w zrobię to po zimnej Zośce. Pan powiedział, że na bank będzie ok. Mam nadzieję, że nasze drzewka ruszą.
sylwia_slomc... 18:58, 05 maj 2019

yolka napisał(a)
Jeziorka pierwsza klasa, ogród zyskuje dużo

Jolu nam sie też podoba o wiele bardziej niż te paczki z bratkami co były tym bardziej, że rozleciały się juz
sylwia_slomc... 18:59, 05 maj 2019

Katkak napisał(a)
Sylwuś w herbaciarni pytałaś o klona, więc Ci powiem czego się dowiedziałam wczoraj w szkółce jak radziłam się w sprawie tego mojego bza. Pan powiedział, ze musiał oberwać jak był wiosenny przymrozek i żeby dać mu czas i nawóz, żeby dostał kopa na start i powinno być dobrze. Za 4 dni moja gnojówka z pokrzyw będzie gotowa, więc go uraczę. Ale w eazie w zrobię to po zimnej Zośce. Pan powiedział, że na bank będzie ok. Mam nadzieję, że nasze drzewka ruszą.

Nawet nie wiesz jak bym chciała, żeby się obudził
Katkak 19:08, 05 maj 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Nawet nie wiesz jak bym chciała, żeby się obudził

Ja też nad swoim się trzęsę. Wyprowadziłam na cudne drzewko i okrutnie żal by mi było. Dadzą radę. Tak jak mówiłaś dajmy im czas do końca tygodnia.
sylwia_slomc... 19:11, 05 maj 2019

Katkak napisał(a)

Ja też nad swoim się trzęsę. Wyprowadziłam na cudne drzewko i okrutnie żal by mi było. Dadzą radę. Tak jak mówiłaś dajmy im czas do końca tygodnia.

Do końca maja czas daję jak przeschnie to jeszcze sobie dokładnie pień dołem obejrzę bo coś mnie niepokoi kora w jednym miejscu, oby to nie było to samo co mi uśmierciło morelę i wierzbe w zeszłym roku wiosną