Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

deszczowymaj 15:20, 06 maj 2019

Sylwia ! ależ żeście Oczko machnęli szok normalnie..kiedy..jak..ja się pytam ..? aż mi szczęka z wrażenia opadła ..Noo piękne jest,cud miód,jakby tam było od zawsze
Dorota123 17:19, 06 maj 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Pokazuję emowi zdjęcia z podwórka Twojego i pytam czy poznaje? On na to niby tak, ale nie do końca. Jak mu powiedziałam, że to u Ciebie zaczął się baczniej przyglądać. Stwierdził że chyba coś się tam zmieniło. Pięknie to wszystko wygląda tu i za rowem. Cofam się strona po stronie i widzę oczko.... było czy nie zastanawiam się, może oczyściła tamto co widziałam. Po głębszej analizie stwierdzam to nowość u Sylwii. Muszę się jeszcze trochę cofnąć, może są zdjęcia z realizacji. Myślę, że na pewno są.
ElaS 17:33, 06 maj 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

potem do samego wieczora było już rozsadzanie i sadzenie roślin

Chwilę mnie u Ciebie nie było. A Wam ta chwila wystarcza na stworzenie pięknych, nowych miejsc w ogrodzie. Superancko!
Siadam na tym fotelu i zostaję. Trudno, trzeba będzie mnie wyrzucić
gobasia 17:46, 06 maj 2019

Sylwio!!!
Idziecie jak burza ..ślicznie ,cudnie słow mi brakuje ...ach ,gdybym tak bliżej mieszkała?
Rumianka 19:06, 06 maj 2019

Sylwia, nie wiem co napisać, bo wszyscy już wszystko napisali... Dodam tylko: Cudnie, cudnie, cudnie!!! Oczko rewelacja, te wszystkie pomysły lęgną się w Twojej głowie na potęgę...wydaje się, że masz już wszystko zrobione co dusza zapragnie, a Ty kochana raptem wyskakujesz z kolejnym pomysłem...i kolejnym, no szok! Dotychczas nie znałam tak kreatywnej osoby jaką Ty jesteś...te baterie nie rozładowują się wcale...i tak trzemaj kłechano białko.
sierotka 20:30, 06 maj 2019

Sylwuś ale piękności no po prostu bajka
Zarobiona jestem ale już niebawem zabieram się za obietnicę; )
sylwia_slomc... 21:03, 06 maj 2019

MartaKozak napisał(a)

Tez je uwielbiam, nie wyobrazam sobie ogrodu bez nich. Nawet mam jednego w donicy na tarasie we FR, boje sie go do ziemi dac bo te odnogi sa jednak uciazliwe

No wypuszczają odnogi, ale jak sobie pomyslę ile potem na nich kwiecia to mi już tak bardzo nie przeszkadzają
sylwia_slomc... 21:07, 06 maj 2019

deszczowymaj napisał(a)
Sylwia ! ależ żeście Oczko machnęli szok normalnie..kiedy..jak..ja się pytam ..? aż mi szczęka z wrażenia opadła ..Noo piękne jest,cud miód,jakby tam było od zawsze

Asiu jak miło Cię znowu poczytać
Tak jakoś machnęliśmy
Cieszę się, że się podoba
sylwia_slomc... 21:09, 06 maj 2019

Dorota123 napisał(a)
Pokazuję emowi zdjęcia z podwórka Twojego i pytam czy poznaje? On na to niby tak, ale nie do końca. Jak mu powiedziałam, że to u Ciebie zaczął się baczniej przyglądać. Stwierdził że chyba coś się tam zmieniło. Pięknie to wszystko wygląda tu i za rowem. Cofam się strona po stronie i widzę oczko.... było czy nie zastanawiam się, może oczyściła tamto co widziałam. Po głębszej analizie stwierdzam to nowość u Sylwii. Muszę się jeszcze trochę cofnąć, może są zdjęcia z realizacji. Myślę, że na pewno są.

Są Dorotko są
Ogród o każdej porze roku wyglada inaczej, jak Wy byliście to w podwórku już nic ciekawego nie było, bo ono jest na maxa nastawione na wiosneU mnie pory roku wędrują po ogrodzie
sylwia_slomc... 21:10, 06 maj 2019

ElaS napisał(a)

Chwilę mnie u Ciebie nie było. A Wam ta chwila wystarcza na stworzenie pięknych, nowych miejsc w ogrodzie. Superancko!
Siadam na tym fotelu i zostaję. Trudno, trzeba będzie mnie wyrzucić

A wiesz, że dzisiaj chwilkę sama też posiedziałam