Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Magleska 10:55, 04 lut 2019

ale ładne fotki nieba uchwyciłaś ....pogoda- chyba faktycznie poczekała ,żebyście placyk skończyli
sylwia_slomc... 11:04, 04 lut 2019

Na to wygląda
mikina34 13:51, 04 lut 2019

Ale się u Ciebie dzieje dziewczyno ponieważ całymi dniami siedzę przed komputerem w pracy to po pracy i weekendy staram się nie korzystać, ale przez to nie nadążam, lecisz jak fryga z pracami, brawo Wy
Pszczelarnia 13:58, 04 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Wczoraj mieliśmy dopływ nowych sił do pomocy i jakos temat udało się zakończyć

ale nim dotarły my już byliśmy w trakcie

podział prac i do dzieła
Jeden podaje

drugi dowozi

Przy okazji nabywają doświadczenia

Pomyliłam strony w wątku? Albo pory roku mi się pomyliły? U Was już takie prace ogrodowe?
anpi 14:13, 04 lut 2019

Fajnie że zdążyliście z tym placykiem przed śniegiem.A domek sami będziecie robić ,czy jakiś gotowy,bo jakoś umknęło mi jeżeli była tu jakaś wiadomość?Podziwiam zapał.Szkoda że jesteście tak daleko ,podrzuciła bym ci brakującej kostki,mam takiej kupkę.Ja za to poszukuję kostki -takich młotków w kolorze brązowym.Musimy zmodyfikować wjazd z której jest ułożona, a zaprzestali produkcję w tym kolorze.Pozostaje samemu pomalować szarą ,ale to już tak się pewnie nie dobierze koloru.
sylwia_slomc... 16:40, 04 lut 2019

mikina34 napisał(a)
Ale się u Ciebie dzieje dziewczyno ponieważ całymi dniami siedzę przed komputerem w pracy to po pracy i weekendy staram się nie korzystać, ale przez to nie nadążam, lecisz jak fryga z pracami, brawo Wy

Dzięki Dziś krótko byliśmy w ogrodzie bo znowu biało, ale nie wiele i bardzo szybko znika, więc zaczęliśmy działać coś z inspektem
sylwia_slomc... 16:43, 04 lut 2019

Pszczelarnia napisał(a)

Pomyliłam strony w wątku? Albo pory roku mi się pomyliły? U Was już takie prace ogrodowe?

Tak Ewcia takie Cieszę się, że to grzebanie już za nami bo ciężko było z taką pogodą wstrzelić się by zdążyćDziś za budowe inspektu sie zabraliśmy nareszcie bo skrzynia od jesieni czekała, a za chwilę wysiewy czas zacząć
sylwia_slomc... 16:45, 04 lut 2019

anpi napisał(a)
Fajnie że zdążyliście z tym placykiem przed śniegiem.A domek sami będziecie robić ,czy jakiś gotowy,bo jakoś umknęło mi jeżeli była tu jakaś wiadomość?Podziwiam zapał.Szkoda że jesteście tak daleko ,podrzuciła bym ci brakującej kostki,mam takiej kupkę.Ja za to poszukuję kostki -takich młotków w kolorze brązowym.Musimy zmodyfikować wjazd z której jest ułożona, a zaprzestali produkcję w tym kolorze.Pozostaje samemu pomalować szarą ,ale to już tak się pewnie nie dobierze koloru.

Domek będzie z gotowca wzięty
Faktycznie problem jeśli nie produkują już A gdybyś ogłoszenie dała gdzieś, ze Ci potrzeba, to jest szansa, ze Ktoś akurat takiej ma w nadmiarze lub z rozbiórki u siebie, nie próbowałaś?
Wiolka5_7 17:07, 04 lut 2019

Ale z was pracusie placyk świetnie wyszedł mnie tez już ręce świerzbią, bym coś pokopała
dana1s 17:55, 04 lut 2019

Pięknie Wam placyk wyszedł, a to w sumie, nie dziwota jak Tacy pomocnicy uczestniczyli w pracy! Brawo dla Chłopaków!
Sylwuś metamorfoza krzeseł niesamowita, będą super ozdobą w domku