Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ensata 18:25, 10 lip 2015

Magnolia, ryzy ty ryży, a czekolada, wzdech z takimi oczami. Daj znaka, co fryzjerka powie, tylko czy ona nie z tych zazdrosnych ? Znam takie, co powiedzą, dokładnie odwrotnie)) oczywiscie nie obrazajac fryzjerki

Gratki, zdolne dzieci, córa sniadanie stawiała? dała czadu z tym wynikiem
makkasia 18:29, 10 lip 2015

Gosia gratulacje 1000-ca Świetnie u Ciebie się czuję. Uwielbiam tę rozczochraną, zwiewną i geometrię z genialnymi zestawieniami roślin w oryginalnych nowoczesnych ramach
ściskam
ewakatowice 18:43, 10 lip 2015

Gosia, czy Ty z każdej strony musisz mnieć tak elegancko?
dopracowane, wypielęgnowane!

Gratuluję 1000 wyjątkowy Twój ogród bo I Ty perfekcjonistka
babka 19:40, 10 lip 2015

malkul napisał(a)

włąsnie my też. to główny powód takiego wyboru i polecam Marsa alam bo tam jesze raj bezludny i rafy dziweicze

Potwierdzam, piękne, bogate i niezadeptane rafy. Pływałam tam dwa lata temu z delfinami, rekin się kłaniał Fotki z Marsa A. przywołały piękne wspomnienia, dzięki Gosiu
Teraz idę do Twojego ogrodu podziwiać cuda
leon60 19:48, 10 lip 2015

Gosiu 1000 buziaków na okrągłą rocznicę :***
Kocham Twój ogród
Ensata 19:51, 10 lip 2015

Gocha, wiesz ze ja sie zachwycam, ale osobiscie nie umiem się przekonać o tego odliczania jak do emerytury No! zeby nie było, ze nie
babka 20:01, 10 lip 2015

Zauroczona siedzę i się gapię i gapię. Przepiękny ogród !
Pozdrawiam Gosiu
magnolia 20:07, 10 lip 2015

Enya73 napisał(a)
Magnolia Gratki serdeczne Moja córka z kolei dostała się na prawo na UŚl w K-cach

przybij piątkę!- spisałyśmy się ,co?
magnolia 20:10, 10 lip 2015

Ensata napisał(a)
Magnolia, ryzy ty ryży, a czekolada, wzdech z takimi oczami. Daj znaka, co fryzjerka powie, tylko czy ona nie z tych zazdrosnych ? Znam takie, co powiedzą, dokładnie odwrotnie)) oczywiscie nie obrazajac fryzjerki

Gratki, zdolne dzieci, córa sniadanie stawiała? dała czadu z tym wynikiem

spytam ją, pewnie.

Córka śnidanie stawia, pewnie- nie rzuca się zakładów na wiatr- w poniedziałek jak się uda.
babka 20:17, 10 lip 2015

Magnolia, gratulowałam pięknie zdanych egzaminów ale dostania się na wydział nie?? Zagapiłam się Szczerze gratuluję zdolnej Córki a dla Oli życzę POWODZENIA !!