Wracajac do tematu stipy , w piatek gosci mam tez bym chciała zeby tak sterczała ..ze niby wiagre mam sypac czy nago pomogrodzie latac ...ale to drugievto juz chyba takiej mocy sprawczej nie ma ....moze Ty przyjedziesz i postawisz ja na nogi ?
Stipa tajemnica- dziweczyny ja serio nei wiem czemu ona Wam leży a tu stoi, moze kwestia ziemi? nic papu nei dostały w tym roku, nawet na wiosnę azofoski nei było
Gosiu mam pytanie: czy ruszt nad ogniskiem sprawil,ze rzadziej używacie grilla (bo na fotkach tez go widzialam).pytam bo myslimy z M nad takim rozwiazaniem nad ogniskiem wlasnie z ruchomym rusztem tak by maksymalnie ograniczyc uzywanie grilla. Zaraz obok ogniska ma byc pergola ze stolem itp i wydaje nam sie ze byloby to ciekawe rozwiaznie na jakies imprezy.jak to sie u Was sprawdza?
taki ruszt to idealne rowziązanie. gril ten mały praktycznie poszedł w niepamięć. nawet kije do kiełbas się kurzą bo wszytsko jedzie na ruszcie. jak mamy duże imprezy to taki spory ruszt 1mx1metr mieści spro pysznego dobra brzuszkowego