Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 18:54, 30 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Powiedz ze to dla Magnolii, masz jej przechowac

wiesz tak naprawde to powiedziałam mu że to też dla tej Ewci z katowic i jeszcze jednej koleżanki a razem było taniej.

przebisniegi dziś już posadziłam i dokończyłam nową rabatę. Wreszcie
malkul 18:54, 30 wrz 2015

Sebek napisał(a)

I jeszcze jednej kumpeli z forum

zgadłeś
lojalna_ 19:06, 30 wrz 2015

Wracajac do tematu stipy , w piatek gosci mam tez bym chciała zeby tak sterczała ..ze niby wiagre mam sypac czy nago pomogrodzie latac ...ale to drugievto juz chyba takiej mocy sprawczej nie ma ....moze Ty przyjedziesz i postawisz ja na nogi ?
malkul 19:08, 30 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Wracajac do tematu stipy , w piatek gosci mam tez bym chciała zeby tak sterczała ..ze niby wiagre mam sypac czy nago pomogrodzie latac ...ale to drugievto juz chyba takiej mocy sprawczej nie ma ....moze Ty przyjedziesz i postawisz ja na nogi ?

kochana ty moja: napluj i wytapiruj

Stipa tajemnica- dziweczyny ja serio nei wiem czemu ona Wam leży a tu stoi, moze kwestia ziemi? nic papu nei dostały w tym roku, nawet na wiosnę azofoski nei było
malkul 19:09, 30 wrz 2015

Zapmniałam się też pochwalić że jak latem odwiedziłam nas Magnolia z rodzinką to w prezencie przywiosła mi ciemierniki na tę nową rabatę

Będzie piękna wiosna
lojalna_ 19:10, 30 wrz 2015

Moja sterczy ale polowicznie nie cala , tam gdzie juz slonca nie ma kladzie sie moze to tajemnica Twoja cala w sloncu tzn nic jej nie zasłania
leon60 19:14, 30 wrz 2015

pościel świeżutka jakby co przygotowana, ziółka też
nawigatorka 19:18, 30 wrz 2015

Gosiu mam pytanie: czy ruszt nad ogniskiem sprawil,ze rzadziej używacie grilla (bo na fotkach tez go widzialam).pytam bo myslimy z M nad takim rozwiazaniem nad ogniskiem wlasnie z ruchomym rusztem tak by maksymalnie ograniczyc uzywanie grilla. Zaraz obok ogniska ma byc pergola ze stolem itp i wydaje nam sie ze byloby to ciekawe rozwiaznie na jakies imprezy.jak to sie u Was sprawdza?
malkul 19:22, 30 wrz 2015

leon60 napisał(a)
pościel świeżutka jakby co przygotowana, ziółka też

yupiii coz nam więcej do szczęścia potrzeba
malkul 19:23, 30 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)
Gosiu mam pytanie: czy ruszt nad ogniskiem sprawil,ze rzadziej używacie grilla (bo na fotkach tez go widzialam).pytam bo myslimy z M nad takim rozwiazaniem nad ogniskiem wlasnie z ruchomym rusztem tak by maksymalnie ograniczyc uzywanie grilla. Zaraz obok ogniska ma byc pergola ze stolem itp i wydaje nam sie ze byloby to ciekawe rozwiaznie na jakies imprezy.jak to sie u Was sprawdza?

taki ruszt to idealne rowziązanie. gril ten mały praktycznie poszedł w niepamięć. nawet kije do kiełbas się kurzą bo wszytsko jedzie na ruszcie. jak mamy duże imprezy to taki spory ruszt 1mx1metr mieści spro pysznego dobra brzuszkowego