Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

magnolia 11:40, 05 lip 2016

jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję za miłe słówka pod adresem mojego ogrodu. To bardzo motywuje do działania.
Tak jest że jak ja zaglądam do Was, to tez miewam stres że u mnie jeszcze tyyle pracy.
nawigatorka 11:54, 05 lip 2016

magnolia napisał(a)

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/118/1186144/original.JPG
to bardzo szlachetna... mirabelka.
Jest faktycznie ładna w pokroju, dlatego została przy karczowaniu. Ale schną jej gałęzie, z czasem chyba pójdzie do wymiany na inne wielopniowe
tak myslalam ze to ona.to o nia wszyscy pytaja czemu jej nie wytniecie?
magnolia 11:55, 05 lip 2016

tak, oczywiście, pytają. Czy Ty to rozumiesz?
nawigatorka 11:56, 05 lip 2016

magnolia napisał(a)
tak, oczywiście, pytają. Czy Ty to rozumiesz?
nie rozumiem bo piekne drzewo z niej
nawigatorka 11:57, 05 lip 2016

Magnolia doniose rylko ze koryta jeszcze nie przyjechały.kilku chlopow nawet nimi nie drgnelo.probujemy za dwa tygodnie z ciezkim sprzetem.ale latwo nie bedzie
magnolia 12:06, 05 lip 2016

oj.. trzymam kciuki żeby dali radę.
ślinię się do Twojego koła -żarna, nie mogłam oderwać oczu jak zajrzałam dziś do Ciebie
nawigatorka 12:09, 05 lip 2016

magnolia napisał(a)
oj.. trzymam kciuki żeby dali radę.
ślinię się do Twojego koła -żarna, nie mogłam oderwać oczu jak zajrzałam dziś do Ciebie
to dlaczego sladu wizyty nie zostawiłas?
Kolo ma jeszcze druga czesc gruba na jakies 40 cm ale potrzeba koparki by je wydostac.jak sie uda beda rworzyly poidelko pewnie.tylko troche kwasiaka musze im dodac by zbyt rustykalnie nie wyszlo

A moze ktos zna metode czyszczenia piakowca gdy myjka cisnieniowe nie daje rady? Gosiu wybacz ze u Ciebie
nawigatorka 12:11, 05 lip 2016

Slad jest przepraszam
magnolia 12:19, 05 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
to dlaczego sladu wizyty nie zostawiłas?
Kolo ma jeszcze druga czesc gruba na jakies 40 cm ale potrzeba koparki by je wydostac.jak sie uda beda rworzyly poidelko pewnie.tylko troche kwasiaka musze im dodac by zbyt rustykalnie nie wyszlo

A moze ktos zna metode czyszczenia piakowca gdy myjka cisnieniowe nie daje rady? Gosiu wybacz ze u Ciebie

ale to chcesz jedno na drugim połozyć- tzn obie częscie na sobie? nie wiem czy dobrze pamiętam jak żarna wygladają

Po zakupy kopareczką.. nieźle Asia!
nawigatorka 12:35, 05 lip 2016

magnolia napisał(a)

ale to chcesz jedno na drugim połozyć- tzn obie częscie na sobie? nie wiem czy dobrze pamiętam jak żarna wygladają

Po zakupy kopareczką.. nieźle Asia!

Oba zarna podobno tworza jedno.to drugie jest mniejszej srednicy ale znacznie grubsze i ma stalowy trzpien na srodku.ono byloby nogą.na gorze polozylibysmy to wieksze ktore juz jest u nas,a w jego srodku bylaby niewielka misa ze stali z woda