Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 10:42, 07 lip 2016

Tusiala napisał(a)
ABC... przydatne

tak bardzooo bo to piękne rosliny mocne
malkul 10:42, 07 lip 2016

Zapomniałam zameldowac że leń ogrodowy nadal mnie nie opuścił.
coż to za mężczyzna...
Anda 10:51, 07 lip 2016

malkul napisał(a)
http://www.dlahandlu.pl/handel-wielkopowierzchniowy/wiadomosci/kinder-czekolada-moze-zostac-wycofana-ze-sprzedazy,53183.html

Szkoda, że nie podano w artykule nazwy organizacji, chodzi o tą
https://www.foodwatch.org/de/informieren/mineraloel/aktuelle-nachrichten/ferreros-kinder-riegel-im-test-am-staerksten-mineraloelbelastet/

Dokładnie chodzi o oleje mineralne w produktach czekoladowych.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
malkul 10:52, 07 lip 2016

Anda napisał(a)

Szkoda, że nie podano w artykule nazwy organizacji, chodzi o tą
https://www.foodwatch.org/de/informieren/mineraloel/aktuelle-nachrichten/ferreros-kinder-riegel-im-test-am-staerksten-mineraloelbelastet/

Dokładnie chodzi o oleje mineralne w produktach czekoladowych.

buuuu wytruja nas
Anda 10:59, 07 lip 2016

Pewnie w wielu produktach żywnościowych można znależć szkodliwe substancje. Co jeść bezpiecznie? Oto jest pytanie.

Gosiu, ożankę sadzilam dopiero wiosna, więc nie wiem jeszcze jakie ma wady. Na pewno będzie duża, bo już teraz ma u mnie 50 cm wysokości. Już teraz zastanawiam się, czy jej nie przenieść w przyszłym roku bardziej na tyły.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
magnolia 11:01, 07 lip 2016

malkul napisał(a)
Zapomniałam zameldowac że leń ogrodowy nadal mnie nie opuścił.
coż to za mężczyzna...

jak atrakcyjny to się go trzymaj. Jeszcze jak winko serwuje...
Kasya 11:04, 07 lip 2016

Anda napisał(a)
Pewnie w wielu produktach żywnościowych można znależć szkodliwe substancje. Co jeść bezpiecznie? Oto jest pytanie.

produkty jak najmniej przetworzone lub najlepiej wcale..wszystkiego sie nie unikinie ale trzeba minimalizowac
aleksandra_g 11:30, 07 lip 2016

zazdroszczę! może nie bólu ale tej butli ja jeszcze tylko symbolicznie lampka max dwie mogę
12:46, 07 lip 2016
Anda napisał(a)

Gosiu, ożankę sadzilam dopiero wiosna, więc nie wiem jeszcze jakie ma wady. Na pewno będzie duża, bo już teraz ma u mnie 50 cm wysokości. Już teraz zastanawiam się, czy jej nie przenieść w przyszłym roku bardziej na tyły.

PS. polecam słodycze vegańskie kupować ...drogie ale bez chemii ...i jest wszystko lody ciastka batoniki czekolady i lizaki dzieci nie czuja sie pokrzywdzone .....byle by wiedziały co jest zdrowe i co musza wybierac ...nawet do przedszkolakow ta wiedza dotrze
13:13, 07 lip 2016
przeczytałam o jeżówkach...przydatne informacje ...najwazniejsze to sadzić wysoko na kopczykach i żeby nie stały w wodzie ...grzyby jak maja załatwic rosliny w ogrodzie to działają na wszystko po kolei i strat jest wiecej niz tylko jezówki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies