Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

_Martini_ 16:12, 21 kwi 2017

malkul napisał(a)
Martnko- im bardziej zgniecione tym szybciej zostaną przyswojone prze roslinkę.
tak pisały kiedyś nasze ogrodowe koleżanki

Więc idę dłubać łopatką. Zimno jak skurczybyk, ale już mam tyłek płaski od tego siedzenia.
malkul 16:17, 21 kwi 2017

Iza ale na przerobionej czy jakiej ? jak dawkujesz
malkul 16:18, 21 kwi 2017

_Martini_ napisał(a)

Więc idę dłubać łopatką. Zimno jak skurczybyk, ale już mam tyłek płaski od tego siedzenia.

ja też własnei, znikam do dzieciaków bom utęskniona za nimi bardzoooo. to był szalony tydzień
mp_krk 16:22, 21 kwi 2017

Gosia,

pierwszy raz nie zacznę od pochwał Twojego zielska Markizę masz po prostu wypas! Idealnie by mi pasowała ale z uwagi na koszty stanęło jednak na pergoli...we will see

A poza markizą, to przyjemnością jest oglądać wiosenne zdjęcia ogrodu w podwójnej dawce, bo Twoje i magnolii Dajecie czadu

P.S. Jeśli bramy jeszcze nie zamówiłaś, zerknij na Krispol, u mnie daje radę 5 lat bez problemów.
Ensata 17:27, 21 kwi 2017

Dumam jak te rady twoje Kokocha cenne zapisywać. POwinna być jakaś kokarda, tzn, możliwość przypinania takich cennych postów.

Powiedz co zamiast lawendy dajesz? Ale jestem ciekawa

Też CIę kocham okrutnie! i wolę saute.:_)))))
leon60 17:30, 21 kwi 2017

co będzie zamiast lawendy ? pochwal się
Johanka77 17:54, 21 kwi 2017

Gosia Twoja porada Toszkowa wpadła w punkt. Posadziłam w tym roku rozplenice, ale strasznie marnie im idzie. Rabata dostała jesienią obornika, po zimie przekompostowanej trawy, i to wszystko. Nie wiem czy im za zimno, czy przymarzły czy może po prostu pić im się chce...
Nie nawoziłam.
Możecie mnie tu posztorcować, bo nie wiem co i jak z nimi. Czasem się zastanawiam, czy to rozplenice w ogole są

malkul 18:37, 21 kwi 2017

Asia to wygląda jednak na rozplenice
taką masz piaszczysta ziemię?
u mnie glina ciążka i rosną fajnie. daj im może garść azofoski a w sezonie około lipca może florowitem dolistnie. n
malkul 18:38, 21 kwi 2017

zamiasta lawendy chyba będzie hakone zwykła i jakiś kolorek pod postacią czyścca
malkul 18:39, 21 kwi 2017

mp_krk napisał(a)
Gosia,

pierwszy raz nie zacznę od pochwał Twojego zielska Markizę masz po prostu wypas! Idealnie by mi pasowała ale z uwagi na koszty stanęło jednak na pergoli...we will see

A poza markizą, to przyjemnością jest oglądać wiosenne zdjęcia ogrodu w podwójnej dawce, bo Twoje i magnolii Dajecie czadu

P.S. Jeśli bramy jeszcze nie zamówiłaś, zerknij na Krispol, u mnie daje radę 5 lat bez problemów.

dziki za namiary an bramę, jeszcze nie zamówilismy, wycenię sobie tam

Markiza i zielenina dziękują