... Gosia, powiedz jak sprawują się Wam leżaczki? Jesteśmy właśnie w trakcie wybierania i zastanawiamy się nad podobnymi...
Perfekcyjnie! Drzewa porosły od ubiegłego roku. A czy te tulipany bukietowe nie wylazły w ogóle?
Gochna, ależ pięknie! Ogród wymuskany w każdym kąciku. Teraz rzeczywiście powinnaś już tylko leżakować. Czy Ty w ogóle masz wokół siebie coś brzydkiego?
Nie no...SZACUN!!!Gdzie kupowałaś te fajowe leżaczki?
Ja pierdziukam ale wymuskane wszystko masz, foty do katalogu jakiegoś czy jak? A kanty mistrzostwo świata - nie śniły Ci się w nocy?
Gosiu powiedz mi prosze te plytki w trawniku są tak gleboko wtopione? Nie przeszkadza przy koszeniu( ps. Jak wysoko kosisz trawnik bo ja na 1 cm) u mnie wtapialem na rowni z ziemią?
Aaaaaale kanciki!!! Pięknie! Czym to wycinałaś? Nożem? Cudo
Jak dobrze ze na koniec dnia tu zajrzalam, moge teraz snic o takim ogrodzie... ech to wsztstko tak mi sie podoba ze sobie jeszcze kilka razy zrkne na te zdjecia przed snem. I jeszcze jutro zerkne i pojutrze... A te kolorowe tulipki mi pasuja do Kokosi A teraz pytanie techniczne -w zimie snieg wam nie zawala tarasu? Przez pergole zwrocilam uwage jak jest nachylona polac i tak sobie mysle i mysle...
cieszę się że Cię zmobilizowałam odstawiłaś kanty że mucha nie siada !
a co to?