Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 10:02, 10 kwi 2014

Rere79-zakładaj wątek i się nie ociągaj. Dobrze prawie kobitki?

]
Mirelko
- ty mi tu nie hahaj bo moi sąsiedzi mieli oko i na ciebie hahahahaha.
I wołaj ludziska do swego wątku coby uradzili co na dzikie rabaty sadzić dla Dzikiej Mirelii.

Dziewczyny-już kończąc temat u tujach, to ja uważam że ogród tworzymy dla siebie, to jest nasze miejsce odosobnienia w którym odpoczywamy, możemy biegać na golasa jak mamy ochotę , miejsce które da nam chwile wytchnienia, nakarmi dobrym owocem warzywem bez chemi mimo iż może nie tak pięknym jak ze sklepu, miejsce gdzie nasz umysł odpocznie , nabierze sił, gdzie oko ogląda o co lubi , feria zapachów i kolorów i każdy szyje go na swoja miare wg własnych upodobań.
Tusiala 10:04, 10 kwi 2014

Dziewczyny-już kończąc temat u tujach, to ja uważam że ogród tworzymy dla siebie, to jest nasze miejsce odosobnienia w którym odpoczywamy, możemy biegać na golasa jak mamy ochotę , miejsce które da nam chwile wytchnienia, nakarmi dobrym owocem warzywem bez chemi mimo iż może nie tak pięknym jak ze sklepu, miejsce gdzie nasz umysł odpocznie , nabierze sił, gdzie oko ogląda o co lubi , feria zapachów i kolorów i każdy szyje go na swoja miare wg własnych upodobań.

Otóż to

beta 10:12, 10 kwi 2014

malkul napisał(a)
Rere79-zakładaj wątek i się nie ociągaj. Dobrze prawie kobitki?

]

[b]Dziewczyny-
już kończąc temat u tujach, to ja uważam że ogród tworzymy dla siebie, to jest nasze miejsce odosobnienia w którym odpoczywamy, możemy biegać na golasa jak mamy ochotę , miejsce które da nam chwile wytchnienia, nakarmi dobrym owocem warzywem bez chemi mimo iż może nie tak pięknym jak ze sklepu, miejsce gdzie nasz umysł odpocznie , nabierze sił, gdzie oko ogląda o co lubi , feria zapachów i kolorów i każdy szyje go na swoja miare wg własnych upodobań.

Amen
aleksandra_g 10:15, 10 kwi 2014

pisz tak ładnie dalej to się zakocham

a tak serio kokocho moja droga, kiedyś pytałaś o moje leżaki a w gazetce Brico wylukałam coś podobnego tylko nie wymagającego poduch- tak jak chciałaś, ale czy to w Twoim stylu to sama nie wiem....
malkul 10:16, 10 kwi 2014

Zapomniałabym sie pochwalić:
dosatałam wczoraj dwa bukiety runanki japońskiej do Madzi70
Madziu niech Ci bóg w maluszku wynagrodzi

Juz posadziłam na rabatę, wyszło ok 30 sadzonek YUPII
malkul 10:17, 10 kwi 2014

alex, wyglądaja fajnie dzis będę w brico to sobie oblukac muszę, jedenie co to kolor mi nie pasi
Rench 10:17, 10 kwi 2014

Doniczki bardzo oryginalne, co w nich nasadzisz?
Aż mój M zapuścił żurawia mi przez ramię i czaił co to masz

malkul 10:20, 10 kwi 2014

Rench - merci dla mąża za żurawia
posadzę bylinę o spiralnych, mięsistych liściach, jedna sztuka na doniczkę
agniecha973 10:20, 10 kwi 2014

malkul napisał(a)
Zapomniałabym sie pochwalić:
dosatałam wczoraj dwa bukiety runanki japońskiej do Madzi70
Madziu niech Ci bóg w maluszku wynagrodzi

Juz posadziłam na rabatę, wyszło ok 30 sadzonek YUPII

Runianka runianką, ale ja pierwszy raz widzę jaki Ty masz piękny widok przez to okno tarasowe! Łał! Pięknie się to komponuje.
Kokoszko, ale ja jeszcze zapytam: przed tujami będzie to co miałaś zaplanowane na tej rabacie, tak? Czy już w ogóle tych roślin tam nie będzie?
malkul 10:26, 10 kwi 2014

Aguś to widom z kuchni okno przy stole jadalnym okno tarasowe jest dalej na prawo.

A ta rabata zostaje taka sama jak w projekcie magnolii tyle że dostała dodatkowe nieplanowane plecy więc musiałam poprzesadzać bliżej trawnika te wszystkie rośliny.
wczoraj przesadzałam cisy ale poległam, a dziś leje