Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

nawigatorka 12:18, 20 maj 2015

Moja córka ma tapicerowane i jeszcze nie jest z nim najgorzej.gorzej z sofa w salonie.moja ma fotelik odkupienia za 4 piwa i odnowiony przeze mnie i tapicera.
Ensata 12:26, 20 maj 2015

popcorn napisał(a)
U nas nie ma pan z Ukrainy:/ a Polki sobie niezle licza...
Ale są studentki na pewno ja mam teraz dziewczynę, która sobie dorabia, bo studiuje
Magda70 12:47, 20 maj 2015

malkul napisał(a)

hihihi załozyłas że przycięłam?
błędnie
leciałam
i nei doleciałam obrywam czasem jak przechodze ale to ledwie pare kłosów ale sa już wielachne

Ha! a ja przyciełam już wszystkie...tzn raczej powyciągałam im te "kwiatki" ale na zdjęcia to nie licz...nie mam czasu. Chociaż...może ale też już fajnie wygląda. Jak wrócę z Londka to liczę na szał ciał w jej wykonaniu

A runianka pewnie, że nie pożałowana - przecież ona od mamy mojej...bo ja nie mam
atena35 12:52, 20 maj 2015

malkul napisał(a)
hihihi sliczny, z tym myciem okien to jest tak że ja mam duże okna bez podziałów umycie całego dołu zajmuje mi ok. 1h na gotowo więc jak mam wenę to lecę migusiem

pamiętaj, że będziesz starsza

nie bij przyjdź pojeździć doniczkami z trawą u Tosi
popcorn 12:59, 20 maj 2015

Ensata napisał(a)
Ale są studentki na pewno ja mam teraz dziewczynę, która sobie dorabia, bo studiuje
Rozejrze sie
Pszczelarnia 13:08, 20 maj 2015

Ensata napisał(a)
Niejedna przepraszam, ale nerwowy chichot z siebie wydałam. Moja ukochana, z Ukrainy, przy której mam wartość dodaną, że naprawdę pomagam ( samotnie wychowuje dzieci, jest pielęgniarką i zarabia 400 zł miesiecznie w szpitalu) bierze 20 zł za 1h, ale ma wydajność 3 Pań z Polski. W ciągu 8h, umyje wszystkie okna, te wielkie też, lampy, kontakty i całą resztę. Niestety jest tylko 3 razy w roku. Normalnie mam raz w tygodniu, cena 12-15 zł za 1h. Ogarnięcie całego domu 240m2, bez okien, to ok 6h. Ja w życiu bym nie była w stanie wygospodarować za jednym zamachem tyle czasu. A sprzątanie na raty, u mnie, gdzie mam 3 dzieci, 2 psy i 2 koty, to niekończąca sie historia. Niestety trzeba się naszukać, by znależć taką, co chce sprzątać i lubi

Ja lubię i też jestem wydajna w tej materii.
Ensata 13:10, 20 maj 2015

Pszczelarnia to niestety rzadkość. Ja uwielbiam gotować, ale sprzatania szczerze nienawidzę, za to lubię miec czysto
abiko 16:02, 20 maj 2015

Gosia, ja nie nadążam za śledzeniem zmian u Ciebie Warzywniak - powtórzę za resztą cudo. Kolory moje, linie moje ( choć u mnie krzywe pięknie..
pięknie

bozga 23:24, 20 maj 2015

dereni raczej po pokroju i liściach nie zidentyfikujesz, poczekaj aż pokażą się kwiaty, może będzie łatwiej, niektóre sa bardzo charakterystyczne
Pa
malkul 09:58, 21 maj 2015

o Paniach do sprzątania poczytałam jednak pozostanę przy kokosi u nas ukrainek brak a Polki drogie
JA mam jak Ensata uwielbiam miec czyściutko ale neinawidzę z calego serca sprzątać. dlatego tak duzo w ogrodzie jestem bo wtedy mam poczucie że cos robię i mam tez przyjemność ogromną z tego diwe pieczenie na jednym ogniu

agniszkao- dawno ćię tu nei było, dziękiza miłe słowa

Bozga- ale to co ze trzy lata mam czekac aż będe mogła zidentyfokować, a jak potem z gwarancją?;(

Tosiu- wczoraj nei doszłam di ciebie ale zaraz przylecę

MAcham zbiorowo