fajne...i wiesz, że coś w tym jest...moja bratowa ma 152 cm wzrostu (sorki Iva)...ale taka z niej kobita...normalnie do rany przyłóż...i tak ja Gocha...pracowita, zaradna i oszczędna
jesteście mega
Pozdrawiam:) Teresa
W Gąszczu u Tess oraz
Ogród nad Rozlewiskiem
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Jakaś sprawiedliwość musi być przecież. Odzież dla puszystych jest dwa razy droższa, a przecież puszysta (rozm. 46) nie jest dwa razy większa niż normalna (roz. 40). To tylko kilkanaście cm różnicy
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
No jasne...to ja mam problem bo spodnie szyją dla kurdupli. Co szukam to mam problem z długośćią bo we wszystkich wyglądam jak w rybaczkach..masakra jakaś!