Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Gardenarium 23:33, 30 lis 2011

Nawet jak nie będzie tak już całkiem równo - może być, aby nie było tam jakichś desek w poprzek ułożonych bo cały efekt na nic. Przecież tego drewna jak się raz ułoży to nikt nie bedzie wywracał do góry nogami, nie ma problemu z utrzymaniem tego w ładzie.

Instagram Ogrodowiska
Wieloszka 08:58, 01 gru 2011

W linku, który podesłałaś Anuli cuda jakieś pokazują!!! Obejrzałam z rozdziawioną paszczą i lecę znów oglądać!
noemi 09:42, 01 gru 2011

gardenarium napisał(a)
Nawet jak nie będzie tak już całkiem równo - może być, aby nie było tam jakichś desek w poprzek ułożonych bo cały efekt na nic. Przecież tego drewna jak się raz ułoży to nikt nie bedzie wywracał do góry nogami, nie ma problemu z utrzymaniem tego w ładzie.

Danusiu desek w poprzek nie będzie Będzie równiutko
noemi 09:43, 01 gru 2011

Wieloszka napisał(a)
W linku, który podesłałaś Anuli cuda jakieś pokazują!!! Obejrzałam z rozdziawioną paszczą i lecę znów oglądać!

Wieloszka też to oglądam w kółko... i ciągle kombinuję ...a może to ....a może to... oni tam mają takie pomysły... taka ściana wodna mi się marzy przy tarasie...ech... a tej wiosny , jak już był taki czas , że wychodziło się na ogródek, to sąsiad jak się zobaczył z moim M na ogródku , jeden i drugi z grabiami w ręku to powiedział "no i zaczęło się , a był taki spokój , zima, śnieg ..." a ja obiecałam , że jeszcze tylko to i koniec, a tu chyba jednak końca nie widać
Wieloszka 09:55, 01 gru 2011

No ja od tego kombinowania to chyba osiwieję Też tak mojego M. mamię, że jeszcze tylko to "coś" i koniec, będzie super! A potem podsuwam pomaaału kolejne pomysły, daję mu czas na osłuchanie się i oswojenie z tematem - oczywiście znów jest to ostatnia rzecz do przeróbki Jakbym mu pokazała listę do przeróbek na dwie strony A4 - to by się chłopak załamał. A tak - żyje w błogiej nie świadomości co go czeka, hihihhi
GabiK 10:07, 01 gru 2011

Wieloszko, uważaj, Twój M. może zajrzeć na forum i się wyda.
Domi 10:07, 01 gru 2011

Gdzie mogę znależć ten wspomniany przez Wieloszkę link???? Też chcę zobaczyć te cuda.
Wieloszka 10:34, 01 gru 2011

Zapracowany chłopak jest - ogląda tylko to, co mu otworzę i mówię, żeby koniecznie przeczytał, albo zobaczył
Link jest w wątku Anuli i tutaj: http://www.gardenbuilders.co.uk/section.php/450/1/recent_project_10
Oglądałam już kilka razy - tak zachłannie. teraz lecę pomału, z detalami. Boskie!!!
Domi 14:39, 02 gru 2011

Dzięki Agnieszko za link. Przejrzałam wszystkie ogrody. Świetne projekty.
Pszczelarnia 16:03, 02 gru 2011

I bardzo atrakcyjna cena do 500 funtów.