Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

ircia 22:32, 19 lut 2012

Witaj Noemi
Odwiedziłam Twój ogródek i przeczytałam cały wątek. Ogród zrobił na mnie wrażenie. Tym bardziej, że nie jest duży, a taki chyba trudniej jest fajnie zaaranżować. Tobie udało się!!!
Jestem ciekawa, jak będzie budził się wiosną, no i jak będzie wyglądał po drobnych zmianach Będę więc zaglądać
noemi 09:53, 20 lut 2012

Irciu dziękuję za wizytę zaglądaj , bo to będzie mnie mobilizować U Ciebie widziałam już pierwsze oznaki wiosny super !! U nas dzisiaj +2 , świeci słoneczko i jest cudnie.
Milka 13:16, 20 lut 2012

Magda, i ja poczytałam wątek, pooglądałam ogródek, plany
to co do tej pory skomponowałaś, bardzo mi się podoba u mnie też jest wysoki stan wód gruntowych, ale dzięki temu drzewa akurat lepiej mi rosną; lawendy mam posadzone w miejscu gdzie jest najbardziej sucho, tam się pięknie rozrastają; tam gdzie wilgotno nie;
mamy od siebie niedaleko i z chęcią będę zaglądać do ciebie i podglądać co dalej stworzysz; sama też w tym roku planuję dużo zrobić, czas pokaże co wyjdzie z moich planów; zapisałam sobie twoje trawy, śliczne i też je kupię, pozdrawiam
ircia 19:31, 20 lut 2012

noemi napisał(a)
Irciu dziękuję za wizytę zaglądaj , bo to będzie mnie mobilizować U Ciebie widziałam już pierwsze oznaki wiosny super !! U nas dzisiaj +2 , świeci słoneczko i jest cudnie.

Noemi, będę na pewno często zaglądać Twoje malutkie zielone królestwo jest dla mnie bardzo inspirujące, bo sama nie mam specjalnie miejsca na szaleństwa A u Ciebie znajduję same trafne rozwiązania i idealnie dobrane rośliny.
Elfik 12:35, 21 lut 2012

Magdusiu, ale Ty masz fajnie! Plan gotowy, tylko robić! : Wiem, że łapki Cię świerzbią, ale jeszcze troszkę się wstrzymaj...
noemi 17:35, 21 lut 2012

Irenko trawy koniecznie musisz mieć u siebie , bo są śliczne i szybko rosną zaglądałam do Ciebie i teraz to się będzie działo !!! Trzymam kciuki ! Z Magnolią stworzycie cudeńko... na wiosnę wszyscy znikniemy do ogrodów

Irciu jesteś Kochana ...bardzo mnie cieszą Twoje pochwały

Elu ....cieżko jest wytrzymać ...no ale co zrobić ..."nie chcem, ale muszem"

Gardenarium 17:36, 21 lut 2012

Leć po kwiatki cebulowe

Instagram Ogrodowiska
Milka 17:44, 21 lut 2012

Dziękuje magdalenko taka mam nadzieję
noemi 17:46, 21 lut 2012

No właśnie !!! gapa ze mnie ... a to dlatego , że ostatnio tylko jeżdże tylko dom- praca- dom ale to się musi zmienić!!!
Madzenka 23:15, 21 lut 2012

Cukiereczek nie ogródeczek Pieknie już jest i przypomina mi gabarytowo mój poprzedni ale Ty od początku masz wszytko zaplanowane i pewnie wiosną dodasz tylko lukier do tego cukiereczka. Z przyjemnością będę CIę podglądać zwłaszcza, ze niedaleko siebie mieszkamy