Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 17:03, 13 lip 2014

bleebla napisał(a)
Nie wiem czy aktualne ale rubrum widziałam w ZC 2,3 tyg temu. Może jeszcze są. (8,99 zł)

Za taką cenę to nie ma nigdzie , znalazłam w Kwiatonie, za 13 zł Dziękuję za info
noemi 17:03, 13 lip 2014

Malgosik napisał(a)
stipa tenuissima?

Tak , pony tails . Polecam
noemi 17:13, 13 lip 2014

Wczoraj posadziłam nową stipę, jest jeszcze malutka, frosted przesadziłam na tyły , bo mi się w kulach nie podobały , choć widzę , że zbierają się i robią się ładniejsze … z tej rabatki wywalę jeszcze ice dance , nie podoba mi się w tym miejscu …. albo posadzę do przedogródka w prostokącie ? … o tak, zanim wyrzucę , to przeniosę się z nią na front

A tak wyglądają kulki po zmianie evergoldy chyba trzeba podzielić …

noemi 17:13, 13 lip 2014

Z boku , ice dance nie pasuje …
noemi 17:16, 13 lip 2014

Lewa strona

Prawa strona

noemi 17:23, 13 lip 2014

nicol21 napisał(a)
Super że udało się czosnki przesadzić bez szwanku dla nich. Super się prezentują. Ahhh tak pięknie powichrowane ta stipa, róże, czosnki!! Cudniaście!

Czosnki nadal żyją tęż się bardzo cieszę , bo są dla mnie the best

Pszczelarnia napisał(a)
Noemi, ja myślałam, że chodzi o czosnki wszystkie inne niż główkowate. Cudnie to sobie wymyśliłaś. Gdybyż tak można było mieć taką łączkę ..... .

Nie dziękuj a pokazuj jak to stoi . Po prostu zdjęcia mimo chodem. Mogą być w deszczu - kocham deszczowe, mgliste poranne klimaty.

Pszczółko, tak, stoją , mam jedną fotkę … tam w oddali , dzięki temu anabelki się nie połamały …

stychaz napisał(a)

Pięknie cieszę się, że czosnki nie padły.

Też się cieszę

nicol21 napisał(a)
A pokazałabyś swój ogród w szerszej perspektywie? no i w stronę tarasu, bo tam też masz pięknie

Słaby ze mnie fotograf …

bleebla napisał(a)

zapomniałam napisać, że ładnie wyglądają kuleczki z lawendą.
Na trzmielinę nie mogę się napatrzeć tak Ci urosła

Wiesz, że mnie też zadziwia … myślałam , że w pierszą zimie przemarznie … a ta się trzyma i ma się dobrze

Dzieki Aga

noemi 17:26, 13 lip 2014

A dzisiaj czas na nawozy wczoraj bukszpany poczęstowałam potasem… zawijasek bidny w tym sezonie, ale powalczymy razem

Miłego tygodnia życzę dla Was wszystkich
martuha 19:39, 13 lip 2014

noemi napisał(a)

Już Cię znalazłam … chaos szybko ogarniemy … jak będziesz na spacerku do zapraszam

Madziu, im więcej tu czytam i oglądam, tym bardziej się wstydzę A gdyby Danusia założyła temat: "podstawowe błędy popełniane w ogrodzie" to mój przdogródek byłby w tym temacie wzorcowy
Ale dam radę, trochę to potrwa, ale kiedyś mi się uda
bleebla 19:47, 13 lip 2014

noemi napisał(a)

Za taką cenę to nie ma nigdzie , znalazłam w Kwiatonie, za 13 zł Dziękuję za info

Przysięgam Zrobiłam zdjęcie telefonem jak tam byłam, więc jestem pewna Gdybym wiedziała, że taki hit cenowy to bym wykupiła
I to jeszcze w najdroższym sklepie...
noemi 20:15, 13 lip 2014

martuha napisał(a)

Madziu, im więcej tu czytam i oglądam, tym bardziej się wstydzę A gdyby Danusia założyła temat: "podstawowe błędy popełniane w ogrodzie" to mój przdogródek byłby w tym temacie wzorcowy
Ale dam radę, trochę to potrwa, ale kiedyś mi się uda

Martuś , nie ma co się wstydzić …. mu tu trafiliśmy , bo mieliśmy, mamy te same problemy … będzie dobrze … trzeba mieć żelazną listę chciejstw a to bardzo trudne szczególnie na naszych małych ogródkach … trzymam kciuki