z tym, że udało mi się je kupić w sklepie i to dużo taniej o ok. 60-80 zł mniej niż w internecie, ze względu na to ,że pochodzą z dostawy z zeszłego roku
Syla teraz jest bardzo duży wybór farb ... pewnie , że coś się da zrobić... pamiętam , że Greglis malowała swoje donice... może znajdę ... o mam! popatrz
Witaj Noemi
Zaglądam do Ciebie żeby zobaczyć co nowego Donice super!!! A na kordylinę też zachorowałam, chociaż jeszcze nie wiem jak z przezimowaniem jej, bo nie dam rady zapewnić warunków, jakich wymaga na zimę
Witaj Noemi
Zaglądam do Ciebie żeby zobaczyć co nowego Donice super!!! A na kordylinę też zachorowałam, chociaż jeszcze nie wiem jak z przezimowaniem jej, bo nie dam rady zapewnić warunków, jakich wymaga na zimę
Irciu witaj dziękuję ... ja też zachorowałam i boję się co z nią zrobię , bo też nie mam miejsca ...ale będę się później martwić...teraz czeka nas długi czas , żeby nacieszyć się jej wyglądem Kupuj ... wygląda cudnie
Fajne donice .... ciekawa jestem czy te moje można tak wybielić lub potraktować innym kolorem ???
Syla teraz jest bardzo duży wybór farb ... pewnie , że coś się da zrobić... pamiętam , że Greglis malowała swoje donice... może znajdę ... o mam! popatrz