Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Sebek 23:34, 19 lip 2015

Uwielbiam Twój ogród Mam nadzieję, że będzie tylko mocno nawodniony i wszystko będzie OK....
noemi 23:57, 19 lip 2015

Konstancja30 napisał(a)
uwielbiam Twoje "w kółko to samo " (jak napisałaś w jednym z powyższych postów ... uwielbiam ... i mam nadzieję, że ulewa tylko podlała ... buziak

rano zrobię fotki … nic nie sprzątałam po nocy …zimno się zrobiło … i jest nawet przyjemnie …
noemi 00:00, 20 lip 2015

bleebla napisał(a)

nie ma większych strat, choć myślałam, że po kataplach będzie... liście ziemię już wąchały.

edit. znaczy dotykały

uffff to dobrze … u mnie limki na tarasie straciły większość liści , ale i tak pożarte są przez opuchlaki to będzie mniej dla nich oby kwiatów nie połamało za bardzo , bo już są tuż tuż … i zaraz będą kwitły

noemi 00:03, 20 lip 2015

Sebek napisał(a)
Uwielbiam Twój ogród Mam nadzieję, że będzie tylko mocno nawodniony i wszystko będzie OK....

Dzięki Sebek też mam taką nadzieje i że nie ma większych szkód u innych ….
noemi 00:04, 20 lip 2015

Madzenka napisał(a)
Madziu bardzo dziekuje za wczorajszy przemiły poranek. Musimy częsciej takie krociótkie wypady robić
Po smutku, że nie pojechałam do Pęchcina przywróciłeś mi energie.
Dokupiłam 2 fireworrks u mojego ogrodnika... Bo oczywiscie zgodnie. obietnica mi zamówił.... Ale jakies ładniejsze te od niego niz z giełdy

Złe zrozumiałam gdize maja rosna hortki, mysłam, ze pod grabami. Głosuje za hortkami przed zebrinusami. Ale dopiero przeprowadzka wiosna 2016

ale mam refleks … Marzenko do następnego razu !
noemi 00:10, 20 lip 2015

frezja napisał(a)

to jeszcze poproszę o namiary...szukam i nic;

Dzowniłaś? kupiłaś ?

… idę spać … spokojnej nocy życzę …. dobranoc
bleebla 08:32, 20 lip 2015

noemi napisał(a)

uffff to dobrze … u mnie limki na tarasie straciły większość liści , ale i tak pożarte są przez opuchlaki to będzie mniej dla nich oby kwiatów nie połamało za bardzo , bo już są tuż tuż … i zaraz będą kwitły

Moje limki przeżyły bliski kontakt z mopem sąsiadki, zwisały z donicy prawie do ziemi i żyją wszystkie Twoim pewnie też nic się nie stało, ale to już raczej wiesz
Gabrysia_ 09:22, 20 lip 2015

Pogoda ostatnio oszalała normalnie,u mnie też wiało,troszkę zagrzmiało,kilka kropel deszczu spadło i tyle,nadal duchota straszna!

Oby wielkich strat u ciebie nie było,trzymam zatem kciuki
kasia_w 09:47, 20 lip 2015

Noemi, piękne widoki Czy larissa duża rośnie na szerokość? Potrzebuję wąskiej kompaktowej róży na miejsc krzewuszki, którą podstępnie uśmiercam a ona nadal żyje.
noemi 14:50, 20 lip 2015

Dzisiaj rano po burzy …