noemi
11:28, 28 kwi 2012
Danusiu dziękuję za odpowiedz
... czyli trzymam się pierwszej koncepcji i nie mam co główkować tylko do roboty
... byłam dzisiaj na giełdzie po hortensje, których tam prawie nie było, wybrałam 4 sztuki po 12 zł z tych małych ... pytałam dlaczego jest ich tak mało, pan odpowiedział , że dużo przemarzło i po prostu ich nie ma
... przed świętami były śliczne duże po 18 zł ... były też po 65 zł ładne duże kule bukszpanowe ...na zewnątrz, pod wiatami nie było ani jednej hortensji, z innych roślin do ogrodu też nie ma wyboru , jedynie "balkonowych ' było bardzo dużo, pelargonii, petunie... we wszystkich kolorach ... może w tygodniu jest więcej szkółkarzy ??? ... generalnie jestem zawiedziona giełdą 
kupiłam nawóz do hortensji magiczna siła, ziemię do kwaśnolubnych i 5 szt. po 2 zł ślicznych rojników do kompozycji

... byłam dzisiaj na giełdzie po hortensje, których tam prawie nie było, wybrałam 4 sztuki po 12 zł z tych małych ... pytałam dlaczego jest ich tak mało, pan odpowiedział , że dużo przemarzło i po prostu ich nie ma

kupiłam nawóz do hortensji magiczna siła, ziemię do kwaśnolubnych i 5 szt. po 2 zł ślicznych rojników do kompozycji