Ewa tak roznie, czasami duzo sprzedaje wczoraj jeden kieliszek na jajko. Mam juz kilku stalych klientow, ktorzy kompletuja zestaw i kupuja raz kilka talerzykow, raz kubki.... Ostatnio dobrze srzedaja sie walki, chyba musze domowic. Z uszytek znow dobrze ida male rzeczy takie za 5-10€
taki ptaszek usiadl u nas na plotku
w nocy mielismy burze, walil grad, blyskalo sie i grzmialo. Czyzby pierwsza wiosenna burza?
No i wlsnie przez okno odkrylam ierwsze krokusy, musze im fotke zrobic
No właśnie w pracy mnie wciąż zaczepiają że codziennie nas widzą Ja już w innej rzeczywistości - pędzę dalej z marzeniami Ale wszystko co od nich mam, wciąż przypomina mi tą wielka, niesamowitą przygodę
Z miejsc które im zawdzięczam, to jest moja malutką perełką Dodałam tu 2 dnice (jedna na zamianę bo pękła, a druga co sie odbija w lustrze jest koło oczka za mostkiem)
O to będę oglądać, mam straszne zaległości na forum (ale za to ogród w stanie zadowalającym )
Ja wszytkie dekoracje ściągałam w pt po południu a w sobotę dekorowałam wiosennie Limonka strasznie wpadła mi w oko, zastanawiałam się jeszcze nad cytrynowym ale wybór w limonce był zdecydowanie większy Poszalałam z donicami i cebulowymi bo w Obisiu mają totalna wyprzedaż - donice 50% taniej, cebulowe po złotówce, no nic tylko pakowałam duży kosz
A z wiosny to jeszcze budzą się ranniki
Kilka ciemierników kwitnie, ale bardziej tych w donicy, w gruncie słabiej
Kwitną wrzośce
Ale wawrzynek jeszcze śpi...