Zakręcony ogród
08:12, 18 lis 2019
Bukszpany posadzone.
Był to nie lada wyczyn , szczególnie z tym największym. Do auta wnosiło mi to dwóch osiłków a dalej musiałam sobie sama radzić
Od razu uprzedzam Wasze pytania dlaczego ta rabata taka mała
Wiem, jest nieproporcjonalna do tych nasadzeń ale chciałam dawkować mojemu eMusiowi przykrych niespodzianek. Robiłam to pod jego nieobecność a wiecie jak on broni trawnika.Ku mojemu zdziwieniu powiedział,że mu się podoba
( Jeżeli po kryjomu podczytujesz kochanie to dziękuję! Wiesz jakie to dla mnie ważne
)
Dobra do brzegu
Tak to się prezentuje :
Wierzcie mi,że nie miałam dużego pola manewru z ustawieniem ich.Nie jestem do końca zadowolona i pewnie będą zmiany
Kora jest póki co bo grysu muszę całą tonę zamówić. Posadziłam FC mint bo odbijają ładnie kolorem ale może coś wyższego lepiej by wyglądało ? Czekam na Wasze opinie i sugestie 
Był to nie lada wyczyn , szczególnie z tym największym. Do auta wnosiło mi to dwóch osiłków a dalej musiałam sobie sama radzić
Od razu uprzedzam Wasze pytania dlaczego ta rabata taka mała
Wiem, jest nieproporcjonalna do tych nasadzeń ale chciałam dawkować mojemu eMusiowi przykrych niespodzianek. Robiłam to pod jego nieobecność a wiecie jak on broni trawnika.Ku mojemu zdziwieniu powiedział,że mu się podoba
Dobra do brzegu
Wierzcie mi,że nie miałam dużego pola manewru z ustawieniem ich.Nie jestem do końca zadowolona i pewnie będą zmiany