Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Moja działka na Dębowym Lesie 20:53, 29 paź 2017

Do góry
anabuko1 napisał(a)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5032-moja-dzialka-na-debowym-lesie/posts/2933931/quote}

Bogusiu kochana. zaglądam .I patrzę czy jest ten pan .I w piątek i w sobotę go nie było.
Ale pamiętam o tobie.
A co do roślin na wiosnę dla ciebie , to już mam sporą listę :
Jak tylko będziesz chciała P

Oj będę będę chciała Aneczko ☺
A męzus Twój pracuje nad tarasikiem naszym ?
Ciekawi nas projekt i reszta
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 18:15, 29 paź 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)

Nie załapałam się na głosowanie,ale ciekawam efektów. Pewnie działasz ostro, bo mało Cię coś.

Kasiu Kulki zostały, bergenia posadzona ... teraz trzeba czekać na efekt bo na razie to licho wygląda ... działam w sensie opracowuję projekt zmian w zakątku ze ścieżką ... i troszkę już działam ale powolutku ...
...uDany ogród 16:15, 29 paź 2017

Do góry
Milka napisał(a)
Dobre wieści z mamą, powolutku odzyska siły
Żal bardzo, że Tobie Danusiu ciągle z przekształceniem terenu pod budowę robią problemy, to jest w sumie draństwo. Ale nadal tworzysz, wszystkie chodniczki piękne, całość spójna, klimatyczna, wierzę, że domek tam powstanie, projekt który wybrałaś, bardzo mi się podoba
Zdjęcie zachwycające, potrafisz uchwycić chwilę, prawdziwy talent, a masz ich wiele, serdecznie pozdrawiam

Irenko dziękuję za odwiedzinki
Mama słaba, ale z dnia na dzień jest lepiej.
Niestety urząd ma czas i nic ich nie obchodzi to że ja czekam , może kiedyś mnie pozytywnie zaskoczą.
Musze coś robić, bo inaczej zwariuję. Kocham ten ogród i chciałabym z niego zrobić mój raj
Domek ma być dworko podobny, mały i przytulny, taki na emeryturę
Miło mi,że Ktoś kto robi tak piękne zdjęcia chwali koje, dziękuję serdecznie!
Pozdrawiam serdecznie
...uDany ogród 09:28, 29 paź 2017

Do góry
Dobre wieści z mamą, powolutku odzyska siły
Żal bardzo, że Tobie Danusiu ciągle z przekształceniem terenu pod budowę robią problemy, to jest w sumie draństwo. Ale nadal tworzysz, wszystkie chodniczki piękne, całość spójna, klimatyczna, wierzę, że domek tam powstanie, projekt który wybrałaś, bardzo mi się podoba
Zdjęcie zachwycające, potrafisz uchwycić chwilę, prawdziwy talent, a masz ich wiele, serdecznie pozdrawiam
Zielony zielonym pogania :) 11:34, 27 paź 2017

Do góry
Lulilaj napisał(a)

Beniu dziękuję za odwiedzinki . To, że zaczęłam od gleby to tylko dzięki radom dziewczyn Mam super projekt od Makadamii, którego staram się trzymać Teraz układam w głowie moje chciejstwa (co proste nie jest). Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie

Zazdroszczę takiego projektu...Makadamii jest dobra w tym co robi, nie raz ja podczytuje Trzymaj się tego ,a będzie bosko!
Zielony zielonym pogania :) 11:20, 27 paź 2017

Do góry
benia9185 napisał(a)
Witaj Lulilaj Odpisałam u siebie A tu jestem po to by napawac się cudownymi okolicznościami przyrody,jakże mi bliskimi Masz ogromną działkę do zagospodarowania do tego nie łatwy teren i tym bardziej podziwiam,za to ile pracy Cię to kosztuje.Zaczełaś bardzo profesjonalnie od gleby i jej zasadowości mi nawet to przez myśl nie przeszło,sadziłam co bądź i jak bądz i tak juz zostanie,bo szkoda mi roślin wyrzucac ,ewentualnie poprawki ale z tym co już mam.Zapisuje wątek,bo ciekawośc mnie zżera jak to "ugryziesz" w doradzaniu kiepska jestem ,więc się nie wypowiadam

Beniu dziękuję za odwiedzinki . To, że zaczęłam od gleby to tylko dzięki radom dziewczyn Mam super projekt od Makadamii, którego staram się trzymać Teraz układam w głowie moje chciejstwa (co proste nie jest). Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie
W basiowie - kiedyś tu będzie ogród... 12:43, 26 paź 2017

Do góry

Dzień dobry Jestem i nadrobiłam całość. Zmiany super, jednak projekt mimo braku miejsc na chciejstwa jest dużym ułatwieniem i TEN projekt jest pewnikiem pięknego efektu
Tajemniczy Ogród 11:46, 24 paź 2017

Do góry
effka napisał(a)

Piękna opowieśc o domu, musicie być bardzo dumni i tak juz sporo zrobiliście w ogrodzie.
Wilczyca to nie człowiek tylko superbohaterka komiksowa, nie ma co się do niej porównywac

Duma jest Choć bardziej radość i wzruszenie..Tak sobie czasem stanę przed domem i patrzę, patrzę... i tak serce boli z radości (Tylko staram się nie spoglądać na słynną brzydką frontową, hahaha)
No,tak zeszło z tym ogrodem Najpierw dom, potem trzeba było lekko chłopaków odchować, a teraz projekt ogród!
Jak ja się cieszę, że tu trafiłam! Te wszystkie Dziewczyny Ogrodniczki - to kopalnia życzliwej wiedzy!!!
Ja i mój ogródek, a może ogród 08:08, 24 paź 2017

Do góry
Dominiko fajny projekt łazienki. Będzie przytulnie!Lubię bezbrodzikowe prysznice.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:32, 24 paź 2017

Do góry
beata_m napisał(a)
o kurcze! jestem pod wrażeniem! Ale wkomponowane! Świetny projekt jak tarasowa bujnie w przyszłym roku to nam szczęki opadną

Liczę na to, że do zbierania będzie mnóstwo szczęk
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:31, 24 paź 2017

Do góry
Kindzia napisał(a)
Matko i córko! Profesjonalny projekt!!! Elegancko będzie!!!

Dzięki Kindziu!!W jesienno-zimowe wieczory będę się grzać planowaniem reszty ogrodu
Ja i mój ogródek, a może ogród 20:24, 23 paź 2017

Do góry
Piękny projekt łazienki i wcale nie wygląda na małą....otwarta deszczownia to jest coś
Ja i mój ogródek, a może ogród 19:31, 23 paź 2017

Do góry
Agatko dla ciebie łazienka na dole z prysznicem - projekt

Ogród z łezką II 16:36, 22 paź 2017

Do góry
Luki napisał(a)
No przejeżdżać wczoraj w okolicy i nie wpaść pomóc przy cebulach... ja bliski sepuku byłem, ale już z głowy i chwałą Panu

A wiesz, że mówiłam babci, jak przejeżdżaliśmy przez Kalety, że tutaj Cię mamy Babcia powiedziała, że musisz "bardzo mądrym chłopcem" być skoro nam taki projekt zrobiłeś
Wracaliśmy inną drogą do Pszczyny, ale to już ciemno było...
Trzeba było zapotrzebowanie zgłosić, z R. raz dwa by my opanowali te Twoje cebule
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 15:23, 22 paź 2017

Do góry
o kurcze! jestem pod wrażeniem! Ale wkomponowane! Świetny projekt jak tarasowa bujnie w przyszłym roku to nam szczęki opadną
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:57, 22 paź 2017

Do góry
Matko i córko! Profesjonalny projekt!!! Elegancko będzie!!!
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 07:59, 20 paź 2017

Do góry
Super Takie coś chcem, ale połowę mniejsze, bo toto ma 232m2 Po cholerę mi tyle
Ale boskie, dzięki

na pewno jest projekt gotowy podobnej stodółki.
Jakby to było takie proste i np znalazłabym los na loterię i ze 300 tys chociaż, to bym się nie zastanawiała tylko zaczynała budowę

"Póki życie trwa..." 14:03, 19 paź 2017

Do góry
no dobra raz kozie śmierć tak sE nasadziłam "PROJEKT z ZLOTU PTAKA " hahaha aaaa i nie ma tam wszystkich roślin ,bo mi sie nie zmieściło ogólnie ,co gdzie
Podmiejski ogródek 11:47, 19 paź 2017

Do góry
DorKa napisał(a)

Sam projekt Twojego autorstwa już jest powodem do wyciągania szampana

Waazeliiina!
Podmiejski ogródek 11:39, 19 paź 2017

Do góry
makadamia napisał(a)

Nie mów hop! Z wyciąganiem szampana poczekaj, aż się rabaty wyklarują - wtedy dopiero będzie można ocenić, czy moje rady były coś warte

Sam projekt Twojego autorstwa już jest powodem do wyciągania szampana
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies