Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Jurajski Ogród 09:19, 16 cze 2014

Do góry
Kiciusiowi pewnie wspaniale na tych schodach
Ogród wśród pól i wiatrów 08:51, 16 cze 2014

Do góry
Gratuluję pierwszej kwitnącej róży Hortki w podobnej fazie co u mnie, jeszcze troszkę i będzie spektakl
Ogrodnik Mimo Woli cd 08:48, 16 cze 2014

Do góry
Panoramy śliczne Muszę sprawdzić mój aparat, może też ma takie cudo
Minimalizm z odrobiną romantyczności 08:21, 16 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Ale widzę, że humor dopisuje?

Jak pomyślę, że dziś poniedziałek i do 16-tej w pracy, to "banan" znika

Ale 3 dni i znowu weekend, długi...

A teraz lecę popracować!
Minimalizm z odrobiną romantyczności 08:16, 16 cze 2014

Do góry
Ale widzę, że humor dopisuje?
Ogród do kwadratu 08:15, 16 cze 2014

Do góry
Gracki górą A już Agi miśki to wymiatają
Minimalizm z odrobiną romantyczności 08:14, 16 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Aga, pracujemy?

Jak widać
Od samego rana
Minimalizm z odrobiną romantyczności 08:13, 16 cze 2014

Do góry
Aga, pracujemy?
Ogród cichy i przytulny 06:56, 16 cze 2014

Do góry
Dziękuję za przepis, w następnym tygodniu będę próbować
Spokojnego tygodnia
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 06:48, 16 cze 2014

Do góry
asiach napisał(a)
Polinko, ujęcia z innej persektywy a jak inaczej czyta się takie rabaty. Jest inne spojrzenie na ogród. Bardzo ładnie jest harmonia. Teraz następna sesja z prespektywy żaby proszę oczywiście w wolnej chwili. A jak ciasteczka wypróbołaś może przepis bo Mirella ta i potwierdza moje zdanie
Życzę miłego tygodnia

Asiu specjalnie dla Ciebie poleżę z aparatem na trawce Ale to dopiero w niedzielę, teraz tydzień pracowniczy
O przepisie zapomniałam, dzięki za przypomnienie, już idę do Ciebie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 06:46, 16 cze 2014

Do góry
martika napisał(a)
Olinko witaj I jakie super the Twoje rabatki.kule c'arexy I horti podoba mi sie. Ja posadzilam 4rh I zastanawiam side co prized nimi, moze wlasnie carex Ice dance.

Cieszę się bardzo, że się podoba Ice dancy cudne są, ładnie stoją, nie pokładają się za bardzo i ładnie ożywiają ciemną zieleń
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 06:45, 16 cze 2014

Do góry
aga_szsz napisał(a)

ja też sypałam, już 2 razy

To teraz będziemy trzymać kciuki za Twoje ice dancy
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 06:44, 16 cze 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)
Strasznie mi się podobają te pajączki Ice Dance w kulkach, kilka ździebełek, a tak pięknie rabata się zmienia . Brawo, idealne wykonanie . Muszę się też kiedyś na dach wybrać z aparatem .

Jagoda dziękuję Masz rację, kilka zdziebeł a efekt całkiem inny
Marzenie o... 20:52, 15 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Czerwony klon mnie zachwycił Wygląda obłędnie i pięknie przyrasta.
Derenie to moja wielka niespełniona jeszcze miłość

Polinko - naprawdę Cię zachwycił??? Ja co do niego mam mieszane uczucia. Kupiłam go jako Royal Red, ale teraz na 100% wiem że to nie on. Ten mój jest kolumnowy - nie wiem jaka to odmiana. W tym roku też znacznie mniej przyrasta, w porównaniu do ubiegłego roku. Ale jest, rośnie - to nie wymieniam
Moja "przyziemna" :) pasja 18:59, 15 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Aż poczułam zapach pomidorków

Już niedługo pewnie zaczną nabierać kolorków . Ciekawe jak będą smakować .
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:50, 15 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Aga do traw polecana jest zwykła azofoska. Dziewczyny sypią na wiosnę, Toszka mówiła, że miesiąc po posadzeniu można zacząć nawozić Ja swoje rośliny zaczynam nawozić 2 tyg. po posadzeniu. Troszkę je zasil i powinny iść do góry

ja też sypałam, już 2 razy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:07, 15 cze 2014

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Nie oglądałem meczu bo był późno. Ale 2 wcześniejsze tak. Kostaryka spuściła manto Urugwajowi. Ciekawie się zapowiada. Same niespodzianki. Nasi też tam powinni być ale wszyscy się na nich uwzięli.......

Dlatego lubię mundial, bo piłka w grze i niespodzianki oraz czarne konie wyskakują jak asy s rękawa

ewa004 napisał(a)
Ja swoimi różami nie zajmuję się wcale więcej niż innymi roślinami .
Rosną zdrowo ,i cieszą oko

Pozdrawiam Marzenko i miłej niedzieli życzę

To tak jak ja i baaardzo je lubię. Zaczynałam od nich, podobnie jak z tulipanami i skoro mi pieknie kwitły a ja nie mialam bladego pojecia o ich pielęgnacji, tzn ze każdy da sobie z nimi radę

JulkAd napisał(a)

To że jest wiotka zauważyłam już w ubiegłym roku i to mi nie przeszkadza Marzenko, martwią mnie bardziej te wybujałe łodygi, które osiągają w tej chwili około 1m i nie mają jeszcze rozwiniętych kwiatów, one pod swoim ciężarem już się kładą....i nie wiem czy je podwiązywać i czy po kwitnieniu przyciąć.... miłej niedzieli

nie podwiązuj. Jak nazwa wskazuje to roże okrywowe

polinka napisał(a)
Madżen czytałam o Twojej lawendzie u Marty i powiem Ci, że ja w tym roku zastosowałam się do wszystkich rad jakie tu uzyskałaś. Niestety lawenda jakaś taka licha. Niby rośnie ale kwiatki o wiele mniejsze, kolor jakiś przybladły...
W tamtym roku podlewałam,nawoziłam i był szał
Dzisiaj chyba troszkę florowitu dostanie, może ruszy

Moja miala zdecydowanie za mokro... I bledęm była gruba warstwa kory. Ta lawenda, ktorą pkazywalam dzisiaj na zdjeciach rośnie na lekkiej ziemi, bez kory i jak widać jej to miejsce służy.

gusiarz napisał(a)

Polinko... ja w tym roku po raz pierwszy sypnełam i lawendom azo wiosną. Mają piękne grube kwiatostany... trzy miałam w innym miejscu i one wiotkie i mizerne są... W kolejnym roku każda nawóz dostanie, ale tylko na wiosnę, żeby nie było kłopotów z zimowaniem.

W pierwszym roku nawoziłam azofoską, lawenda była piękna, w drugim dolimitem była piękna ale nie rosła tak szybko jak rok wcześniej, w trzecim roku zaczęła padac.... Eksperymentuje dalej, lawenda u mnie musi byc!
Minimalizm z odrobiną romantyczności 17:49, 15 cze 2014

Do góry
Polinka, Ola dzięki bardzo! Kamień z serca Teraz, po wykarczowaniu świerków, to właściwie wszędzie mam patelnię!
Zakątek z fioletową ławeczką 16:20, 15 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Wiciokrzewy nie atakują Ci mszyce? Ja miałam w poprzednim ogrodzie to co roku były oblepione

Oj, atakują Już myślałam je wyciąć, ale dostały szanse. Robimy oprysk na mszyce, chociaż i tak są. Może, kiedyś coś inne wsadzę na pergolę.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 15:23, 15 cze 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Madżen czytałam o Twojej lawendzie u Marty i powiem Ci, że ja w tym roku zastosowałam się do wszystkich rad jakie tu uzyskałaś. Niestety lawenda jakaś taka licha. Niby rośnie ale kwiatki o wiele mniejsze, kolor jakiś przybladły...
W tamtym roku podlewałam,nawoziłam i był szał
Dzisiaj chyba troszkę florowitu dostanie, może ruszy

Polinko... ja w tym roku po raz pierwszy sypnełam i lawendom azo wiosną. Mają piękne grube kwiatostany... trzy miałam w innym miejscu i one wiotkie i mizerne są... W kolejnym roku każda nawóz dostanie, ale tylko na wiosnę, żeby nie było kłopotów z zimowaniem.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies