O matko!!!
Czy mozesz pokazać swoją Natashę i Falstaffa? A tak w ogóle to może przegląd wszystkich w jakiś deszczowy dzien? Może w oddzielnym wątku aby było łatwiej potem znależc?
Fajne te kompozycje z miniaturowymi daliami. Musze chyba wywalić surfinie bo mnie w tym roku drażnia... Tyle lat je miałam a teraz mi się nie podobają...
A ja sobie dzisiaj zamówienie na cebulowe zrobiłam w necie... Jak zobaczyłam kwotę koszyka zakupów to jeszcze szybciej tę stronę zamknelam....
Hortki sliczne. Lecę doczytać o jakich rózach piszec e
Mam wątpliwości czy przezyje w ceramicznej donicy. Noemi (Ogród Magdalenka) ma w donicy drewnianej limelight i pieknie zimuje. Zapytaj czy donicę ma ocieplona i jak, bo nie pamiętam.
Jesli chesz mieć w donicy ceramicznej to proponuję wsadzić w oslonkę plastikową i na zimę dołować tę hortensję. Wiosną wykopiesz i wsadzisz do donicy.
O to ją podejrzewam, ma jednak ciut inne płatki. Najwazniejsze, że kiwtnie również na niwych pędach. W tym roku pod koniec kwietnia mocną ją przymroziło ale i tak zakwitła.
I to jest w lawendzie fajne. Widziałaś u Syli dwa pasy z róznych lawend? Oblednie to wygląda.
Ja mam trzy rodzaje, w trzech roznych miejscahc...
Daj jej szansę pewnie za chwile zakwitnie
A ja czekam na rozrost twojej rożanki, piekne odmiany wybrałaś!,