Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 00:10, 25 lip 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Matko...Ela,dobrze,że cię za zielsko nie aresztowali
A swoją drogą musiało to z boku kosmicznie wyglądać
...a mina pani na poczcie...bezcenna!

Naprawdę bezcenna ..

Teraz to ich muszę przez jakiś miesiąc omijać szerokim łukiem ..bo jak jeszcze parę razy jakiś numer im wywinę , to wywieszą moje zdjęcie z napisem " tej pani nie obsługujemy "

Buziole
JulkAd 08:44, 25 lip 2014

Miłego dnia Elu, nie zagmatwaj się w wirze rozpakowywania, prania, prasownia i znowu pakowania....5 godzin to naprawdę "miszczostwo", na taką ilość prac

...buziole
anna_g 14:46, 25 lip 2014

gierczusia napisał(a)

.. Cieszę się ,że wszytsko ok ..

Z liscikiem to była taka historia....:
Miałam w ten dzień do wysłanie 2 listy i dwie paczki..sporo tego , jak na jeden dzień... Rośliny popakowalam w domu, tzn.Twoją do butelki a Kaśki do pudełka po warzywach..ale nie miałam kopert.. Liściki też były gotowe..

Przychodzę na pocztę : jeden list , na drugi znaczek , wybrałam odpowiednie koperty ..babki patrzą na mnie jak na wariata , kiedy z reklamówki wyciągam jakoweś zielsko w magicznych opakowaniach i zaczynam pakowć do kopert ..nazwiska na koperty , ważenie..eee..cała ichnia procedura ... I nagle cooooo ??? Liścik do Ciebie leży nadal na stoliku , na którym przeprawadzałam całą operację...noo to ja znów do tej baby: pani , daj z powrotem tą paczkę , bo musze włożyć liście..patrzy się ... Znowu do której paczki ???? Aaa..trzeba ja będzie rozkleić .... W końcu musiałam liscik złożyć na pól żeby wszedł w tą mikro dziurę , którą udało mi odkleić i zakleić

Takie to miałam przeboje .. A teraz niech rosnie .. Szczęśliwa z dała od moich łysych ślizgaczy

Ela - Ty to zawsze musisz mieć jakieś przeboje Ale udało się i fajne to było. Teraz sobie już rośnie. Co prawda też mam łyse ślizgacze jak je nazywasz ale jakoś tako tfu tfu... udaje nam się sobie za bardzo nie wchodzić w drogę... z korzyścią to jest dla łysych ślizgaczy
gierczusia 19:33, 25 lip 2014

Buziaki dla Wszystkich zaglądających ...

Jadę się wczasować , wrócę do Was za 2 tygodnie ..nie zapomnijcie o mnie .. I do " następnego posta "
Bea 19:35, 25 lip 2014

M. już jest

Pa pa i szczęśliwej podrózy
eliza3 19:36, 25 lip 2014

Udanego urlopu, cudownej pogody i wielu przygód na które z niecierpliwością czekamy... masz dar wprowadzania wszystkich w dobry humor
GosiaJoanna 19:52, 25 lip 2014

Buziaki i miłego wczasowania
JulkAd 20:18, 25 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Buziaki dla Wszystkich zaglądających ...

Jadę się wczasować , wrócę do Was za 2 tygodnie ..nie zapomnijcie o mnie .. I do " następnego posta "

Baw się dobrze
Juzia 21:35, 25 lip 2014

Wypoczywaj!
Madzenka 00:03, 26 lip 2014

Ela nie leć w kulki, na wzasach też wi-fi jest!