Domek dla nietoperzy? To tak dla ozdoby czy naprawre tam mieszkaja?
Ja u siebie mam nietoperze na strychu i wlasnie sie obawiam ze sie wyprowadza jak bede rempntowac dach.
Claire Renaissance w tym roku więcej pokazuje niż w zeszłym sezonie, do tego ładnie pachnie. Choć szczerze mówiąc pod katem kwiatów nie jest moją faworytką z wyglądu
Za to Pastellę chyba dokupię, bo mnie ta róża zachwyca i zadziwia, że taka zdrowa i pięknie kwitnąca.
Zresztą kwiaty Marchenzauber to też majstersztyk!
A na koniec Pashmina, która wciąż nie chce u mnie wyglądać tak, jak u innych
Kilka zaległych zdjęć wstawię - nie nadążam ostatnio
Z tyłu ledwo buksa, który wywędrował na moje kulkowisko, a tu ledwo wystawał zza hortensji Ona się robi tak duża i gęsta, że nie wiem czy nie zacząć jej ograniczać
Hortka NN
Tu kolejna ogrodówka - tę mam najdłużej i jest też już wielka - na razie fota kwiatów, bo już pięknie zaczyna się różowić
Aniu to zdjęcie rewelacja!
A panienka w ramie bardzo pasuje
Różyczki cieszą.Ta twoja o którą pytałaś ,mi nie wygląda na Bouquet Parafait ,ale daj jej jeszcze jakieś zdjęcia.
Witam. Mam w ogrodzie tę wierzbę, ma już chyba z 10 lat, zawsze piękna, w tym roku cos ją troczy. Czy to mrówki, bo jest ich pełno na niej, czy coś innego? Na mrówki posypałam juz kilkukrotnie, ale i one dalej są, i wierzbie średnio pomaga
Ach, jak cudnie! Uwielbiam u Ciebie rośliny wypełniają rabaty, przenikają się, wylewają na trawnik i...zasłaniając widoki zachęcają do zajrzenia co jest dalej. Nigdy nie osiągnę takiego efektu ale pracuję nad zbliżonym choćby w części.
Chciałam powiedzieć, że dzięki Łucji jestem posiadaczką fioletowych irysków. Znalazłam dla nich aż 3 miejscóweczki . Czekam już na przyszły rok .
Aniu dziękuje.
W tm roku jestem bardzie ze swoich róż zadowolona.Aczkolwiek nie ze w wszystkich.Twoje tez są piękne
Zachód slonca i woda ma w sobie taki klimacik , urok, niepowtarzalne piękno
Jeden z dwóch moich powojników Etoile Violette
Ville de Lyon
Eden Rose
Bardzo dziękuje za mile słowa
Róże w tym roku są ładniejsze.
Ale nie wszystkie jeszcze są takie jakie chcialabym.
Maczki jeszcze rosną.Także tych widoczków makowych jeszcze będzie
Poki co zorane
Elshorm
Róża Flammentanz
I powojnik Blekitny Anioł