Perfola u mnie trzeci rok się nie robi, obudowa ze stali do ściany wodnej, się nie robi.... I żyje... Nie łam się, lato będzie nasze, samo sie jakoś zrobi
O qruca bomba dalej Ani nie ma?
Ania ma sadzić naparstnice czy ostrózki? A może jeszcze coś innego poradzisz co będzie cale lato kwitło.. Najchętniej różowe lub bordowe...
Sebek głupie pytanie . Gdybyś zdał maturę a nie zdał zawodowych to konsekwencja tylko taka że nie będziesz technik?
Bo za moich czasów trzeba było najpierw zdać zawodowe i dopiero po pozytywnym wyniku można bylo zapdawać mature...
Chyba sobie zafuduje zamiast rozplenic little bunny, ktore są bardzo kapryśne, pózno startują i słabo się przyjmują... Zapoluję sobie na selserie !!! Wielkie dzieki za fotki
Moje ogrodowe mają pąki ale nie wszystkie, mam różne odmiane i niektóre dopiero teraz zaczęły pokazywać maluteńkie pączki inne już mają talerze
Dzisiaj palące słońce przypaliło mi liście ogrodowym. Mimo , że mają słońce tylko po południu, to jednak dzisiaj było +30 stopni w cieniu. Czy cieniować hortensje w taki skwar, bo na kolejne dni zapowidają po 34 stopnie... Czy te przypalone liście oberwać?
Byłaś na giełdzie? Czy są może już trawki? Bo potrzebuję duuuuużo purpurowych ... A w ogrodnictwach mają straszne ceny, rok temu płaciłam za 1 szt 39 żł.....
James jest u mnie, ale podobno Gertruda piękniejsza. Nie mogłam jej jednak rok temu znależć. Austinki to najcudowniejsze róze, a po roku mają już ok 1,5 m, niemla ich nie należy przycinać, wystarczy obrywać przekwitle kwiaty. W Twopjej glinie bedzie jej cudnie! A zapachy, ah,. Za rok dodasz do niej purpurę
Napisz proszę czy podpory do żagla zrobiliście sami czy były w komplecie?