Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

bociek 20:11, 08 cze 2014

Moje kombi jest z gumy Ostatnio wrocilam z wycieczki po szkolkach. Bagaznik na full + rozlozone siedzenia z tylu + podloga + fotel pasazera + podloga. Wyjmowalam i wyjmowalam i wyjmowalam i konca nie bylo widac Em mocno oslabl byl Niemal cucic musialam, a soli trzezwiacych w domu brak Znam ja Ci te klimaty, oj znam
Madzenka 22:44, 08 cze 2014

Wow jak się cieszę, ze mam montany po jakim czasie są takie piekne?
agniecha973 22:53, 08 cze 2014

bociek napisał(a)
Moje kombi jest z gumy Ostatnio wrocilam z wycieczki po szkolkach. Bagaznik na full + rozlozone siedzenia z tylu + podloga + fotel pasazera + podloga. Wyjmowalam i wyjmowalam i wyjmowalam i konca nie bylo widac Em mocno oslabl byl Niemal cucic musialam, a soli trzezwiacych w domu brak Znam ja Ci te klimaty, oj znam

Ja mojego przygotowuję najpierw, urabiam, zgodę podpisuje na duże zakupy i dopiero zwożę. Szkoda by było takiego chłopa stracić.
Uważaj Bociusiu.
agniecha973 22:56, 08 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Wow jak się cieszę, ze mam montany po jakim czasie są takie piekne?

Jak nie będziesz dzielić to może już za rok. Moje kupione w roku spotkania u Pszczółki, ale dużo przeszły. Po kilka pasemek miały
jotka 23:01, 08 cze 2014

agniecha973 napisał(a)

Ja mojego przygotowuję najpierw, urabiam, zgodę podpisuje na duże zakupy i dopiero zwożę. Szkoda by było takiego chłopa stracić.
Uważaj Bociusiu.

Wcześniejsze awizowanie, urabianie to są zawsze skuteczne metody i u mnie. Nie ma to jak przetrawić temat
agniecha973 23:09, 08 cze 2014

Jola, awizowanie mnie rozbroiło. Dzięki.

Patrzę na miskę truskawek. No nie ma wyjścia, trzeba oskubać. Za mało skubańcy zjedli.
noemi 00:01, 09 cze 2014

agniecha973 napisał(a)
Popularne ostatnio na forum porównanie trawki do bucika Kopciuszka - proszę Państwa moje carex montana (niestety nie wszystkie jeszcze takie są, tylko te najmniej dzielone)

Bukszpany powoli toną

Powtórzyłam to zdjęcie … pięknie to wygląda … dlaczego ja nie mam jeszcze tego carexa

Miłego tygodnia Aguś
agniecha973 08:01, 09 cze 2014

Magda, pamiętasz jak robiłam tą rabatę i Ty kupiłąś hakone, a ja montanę? Żal mi było, że nie stać mnie na tą ilość hakone, ale pamiętam Twoje słowa - że to wygląda na bardzo dobry zamiennik, że już widać, ze to bardzo trafiony wybór.
Miłego!
Mala_Mi 10:41, 09 cze 2014

Aga.. piąte przez dziesiąte stan od 1 czerwca..
Pionie moje Coral nie zakwitły w tym roku.. ale już cieszę sie, że faktycznie są takie piękne.
Porcelanowa lala ma jakieś owady.. ja swoje róże niestety opryskałam na dziadostwo, bo w tym roku to porażka.. a czarna palmistość się pojawiła.. ale ta gruzełkowatość to już u Ciebie porażka.... szkoda róż..

Trrawa jest super.... MOntana mi się podoba.

Czarne kury, auta gumowe...... i te rośłinki lamentujące.. ja już szkółki omijam wielkim łukiem.. miejsca brak... było pusto w ogrodzie było źle, ogród pełny.. też źle..
Gabriela 10:44, 09 cze 2014

agniecha973 napisał(a)

Bukszpany powoli toną

Czosnki ostrowskiego niestety też

Toną, ale jaka piękna katastrofa.

Moje czosnki toną w liliowcach, myślałam że będą wcześniej i się nieco zawiodłam.

Obejrzałam dokładnie etapy rozkwitania koralowej piwonii i zaskoczyła mnie aż taka drastyczna zniana koloru przy przekwitaniu.