Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 22:19, 04 cze 2014

Do góry
Gabi a malinki bendom ?
Ogród cioci czyli ciociogród :) 22:18, 04 cze 2014

Do góry
Rzec by można, źe tworzy się historia ogrodowiskowa Buziaki w nowym wątku przesyłam
Winowajczyni zmiany lokalizacji magnolii
Ogród cioci czyli ciociogród :) 21:36, 04 cze 2014

Do góry
No a potem przyszła zima i nastał czas planów Zaczęło się chyba od tego że Madżenka kazała przesadzić magnolię Nie wiedziałam gdzie No i przyszła pomoc jak można się było spodziewać Odbył się sabat

Prawdziwy przy świecach bo prądu nie było
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:30, 04 cze 2014

Do góry

Ogród jest cudny, dopieszczony w każdym calu. Jak to Tess trafnie ujęła to wzorzec metra dla małych miejskich ogrodów.

Polacy nie gęsi i sowje ogrody też mają Niech sie młode gospodynie uczą jak designerski dom to równiez jego ogród !

Buziaki, wypoczywaj a jak wrócisz to i tak znów chwastowisko będzie, ha ha dlatego nie jeżdzę na dwutygodniowe urlopy wolę co kwartał na tydzień wyjechać

Gabisiu jak się cieszę, źe dałaś info na forum, bo brzuch nie tylko Ciebie bolał
Ogrodnik Mimo Woli cd 08:41, 04 cze 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ja już się nie zatrzymam pod żadną szkółką. To bez sensu, najpierw kupuję, robię misz masz a potem wykopuję. Daję sobie na wstrzymanie, ten szal zakupowy na forum jest zarażliwy ale czy dobry dla naszych ogrodów?

Muszę kupić żwirek a nie kolejne kilkadziesiąt roślin!

Madżenka jak masz pragnienie sadzenia wpadaj do mnie wydzierżawię Ci kilka tys metrów hihi
Minimalizm z odrobiną romantyczności 07:59, 04 cze 2014

Do góry
Gusiarz liczę na Twoją pomoc w obsadzaniu tej donicy, jak na razie głowię sie co do żywopłotu w niej, żeby grało z posadzoną już Aureospicatą... Musi być wysoki...

Majena cieszę się, że wpadłaś, fajna to ona będzie, jak ją z głową obsadzę, a poza tym, mam w planie budowę jeszcze w innych miejscach, ale najpierw porządek z bajorem...

Madżenka wydawało mi się, że kupna ziemia będzie dobra, nawet przez myśl mi nie przeszło, że obornik można dać, kompostu niestety nie mam. Trudno! Nie będę już go odkopywać i kombinować z ziemią. Sypnę tylko obornik granulowany, ale przecież to też chemia...Nie zaszkodzi??? Może jednak zostawić tak jak jest i tylko wodą lać?
Z tym w łezce, w trochę lepszej formie też nie tak proste, będę musiała żwirek zgarniać...

Dzięki za wszystkie uwagi
Rododendronowy ogród II. 07:06, 04 cze 2014

Do góry
U mnie mokro, podelwanie mam z głowy na kilka dni.... Rzekłabym, że bagno ...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 07:03, 04 cze 2014

Do góry
Iza purpura w różach mnie zachwyca. William S. wczoraj powalił mnie na kolana, a tak się niewyrażnie zapowiadał, takie delikatne pędy a takie cięzkie kwiaty. Czekam na kwitnienie kolejnych purpurowych . Niestey jeszcze w tym roku bladego różu będzie więcej, bo ubiegloroczne (bladoróżowe) austinki dają czadu z pąkami. Ale za rok będzie równowaga myślę jeszcze gdzie Heidi Klum upchnąć!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:51, 04 cze 2014

Do góry
monteverde napisał(a)
Marzenko 10 stron i jedna szklanka z różami, popraw się dzięki za linka o trawach dozowniki magicznej siły posiadam 3 ale tak je schowałam przy przeprowadzce, że do dzisiaj nie mogę znaleźć, to kupiłam nawóz z podobnym dozownikiem i ten wykorzystuję do roślinpozdrówka

Ania o dwóch dni leje, nawet do ogrodu na chwilę nie można było wyjśc. Dlatego nadrabialam zaległości na forum. Wczoraj, gdy przestało na sekundę padać, wbiłam ambrowcom paliki. Byłam calutenka mokra od roślin.

Wyczytalam że młode drzewka jesli są nieopalikowane to wiatry naruszają ich system korzeniowy. Nowe krzonki uszkadzają się i roślina ma problem z przyjęciem. Dlatego powsadzałam wczoraj po 1 paliku do ambrowcow, dzisiaj będę palikować buki. Kiedy cięcie wszystkiego? Oj bujnęlo po deszczu

Weekend mocno zajety to nie będziecie mieć zaleglości
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:47, 04 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pozdrawiam zagladajacych Dzisiaj objechalem kilka szkolek i głupiego miskanta variegatusa nie znalazłem, nawet w szkolce co specjalizuje się w produkcji traw... Kupiłem jedynie dwie perovskie i dwie turzyce bronzita, które po przymiarce nie konweniuja... Ale carexy dorodne i po 5 złotych, deal życia Za to perovskie z trzema drobnymi pedami po 15 zł, trochę przesada wg mnie...
Fotek nie ma, pracuję Macham

Perowskie drogie, tez mnie to dziwi od kilku lat dlaczego perowskie są wielokrotnie droższe od lawendy.
Z bronzity będzie Pan zadowolony. Najbardziej konweniuje z mocno zielonymi trawkami , najlepiej ze stipą i bukszpanami
Ogrodnik Mimo Woli cd 06:45, 04 cze 2014

Do góry
Ja już się nie zatrzymam pod żadną szkółką. To bez sensu, najpierw kupuję, robię misz masz a potem wykopuję. Daję sobie na wstrzymanie, ten szal zakupowy na forum jest zarażliwy ale czy dobry dla naszych ogrodów?

Muszę kupić żwirek a nie kolejne kilkadziesiąt roślin!
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 23:25, 03 cze 2014

Do góry
Małgosiu od 12 jestem na urlopie....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:24, 03 cze 2014

Do góry
Buu w tym terminie jestem na urlopie....
Mój mały raj na ziemi :) 23:21, 03 cze 2014

Do góry
Wow... Księżyc.... Wow .... Zamienniki świec wow...
fajnie że jesteś
Ogród cioci 23:15, 03 cze 2014

Do góry
Wiesz co ? Boję się przegapię ż.ożę już dzisiaj życzenia
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:53, 03 cze 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Nie wyrabiam i minęła mnie impreza urodzinowa... w naszym wieku to chyba tylko warto o urodzinach pamiętać z powodu prezentów.. o ile jeszcze ktoś je nam daje.. wiec dam ci kwiatka, jak przyjedziesz
Zakupy biurowe imponujące..
A przedpłocie to już szlagier.. hasło od Madżen... tylko która to napisała???

Ja , nieskromnie powiem
Ogród do kwadratu 22:49, 03 cze 2014

Do góry
Aga twój ogród to wspaniała inspiracja.
Napisz proszę co robiłaś aby stipa była tak piękna?
Ogród z łezką 22:38, 03 cze 2014

Do góry
Kindzia z jakiej okazji ten kok na weekend będzie? Bo nie mogę okazji namierzyć...
Norweski ogródek... 22:35, 03 cze 2014

Do góry
Jak ja lubię takie geometryczne rabaty
BB 22:32, 03 cze 2014

Do góry
To se poczekamy....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies