Pomimo suszy i upałów rośliny wyglądają ładnie, a to znaczy że walczysz o nie. Pięknie i kolorowo, bardzo tak właśnie lubię. Lilie kupuję w cebule kwiatowe.pl. z Częstochowy, tam mają najtaniej. Polecam, cebule ładne, duże i zdrowe. W ubiegłym roku jesienią pięknie mi kwitły. Jak sadzisz w lecie to widzisz gdzie będą wygladać najlepiej. Wiosną jest trudniej, bo nie wiadomo gdzie można kopać.
Lilie masz cudne a ten zapach Zestawienie z gipsówką i to zdęcie rewelacja Gnojowke bede robic a gdzie kupujesz lilie gdzies stacjonarnie czy przez internet, masz sprawdzone miejsce moze? Pozdrawiam U mnie dalej susza i az plakac sie chce jak dzis ogrod w tym upale się męczy
Kasiu teraz jest dobrze sadzić lilie bo widać gdzie mozna poaadzić i gdzie będzą dobrze wygladać. Po za tym teraz są wyprzedaże. Ja kupowałam z Częstochowy, mieli najlepsze ceny.
Kasiu, jak u Ciebie kwieciście Lilie pięknie Ci kwitną a u mnie nie chcą rosnąć. Muszę podziwiać je u innych. Inne kwity tez im dorównują. Mąż to mistrz fryzjerski
Irenko piekny masz ten floks u góry.
Kupowałam kiedyś taki żywy kolorek. Ale okazał się zupełny inny.
Lilie i liliowce też masz piękne.
Trawy to już wiadomo rewelacyjne