A dziękuję Jeszcze dwie mi nie pokazały kwiatuszków.
Ale lata dzień bo w dużych pączkach już są
Ja takiego pigwowca też mam.Co kwitnie na pomarańczowo-czerwono wiosną .A owocki ma nieduże.I nieduży krzaczek.
A ta moja pigwa krzak już ma większy niż aronia.A jeszcze będzie większa.Owoce już jak spore jabłka .A kwitnie na wiosnę na biało, podobnie do kwiatu jabłoni.
To fajnie,że będziesz miał krzewy owocowe.To sama pychota swoje owoce.Ja mam ich sporo.I to rożne;Agrest biały, czerwony, porzeczka czerwona, czarna, jagody kamczackie, 5 krzaków borówek, pigwowiec, pigwa, aronia, winorośl 2.I kilkanaście drzewek owocowych.
Wiesz co chyba wszystkich mam 6 szt. ale musiałabym policzyć.
No u nas też szału nie ma. Dzisiaj podlewałam. Jak byś kopała 10 m to do wód gruntowych byś się dokopala hehe
Dzisiaj przekopywałam ziemię z dobrociami, miny sąsiadów bezcenne a komentarze niewybredne...
Najlepsza była jedną, która stwierdziła, że i tak mi zieleń miejską wszystko Skosiłam! Hehehe
Front walki:
Tawuły posadzone po jednej stronie, drugą zostawiam na jutro.
Jutro również dostawa roślin min. miskantów Kleine Fontanne na przedpłocie.
Na razie kawałek chodnika zrobiony. Reszta powoli bo chłopaki pracują a robią sami.
Będzie wolniej ale za to taniej Podoba mi się już to co zrobili. Wreszcie kolor dobrany do elewacji i równy