Ja się przyznam, że po górach nigdy nie chodziłam - zawsze wolałam wodę.. co prawda obecnie wciąż nie ciągnie mnie jakoś nadzwyczajnie, to takie widoki kuszą, zeby kiedyś spróbować i przeżyć to samemu
Nie wiem, co to za trawa.Ta trawa to jest u Agnieszki-agapant. https://www.ogrodowisko.pl/watek/6741-daleki-od-idealu?page=65
I jej musisz pytać o nią .
tym roku
Ja wczoraj u niej byłam wizytą
tez mi się ona podobała.
Jeżówka Butterfly Kisses .
Od ubiegłego roku w moim ogrodzie i jestem ją oczarowana w tym roku
Ewo!
w tym roku nie sprawdzają się zimne wieczory i r...
cały czas zastanawiam się jak to zrobić z tym zwolnieniem,
ale jak niemoc dopadnie to i tak położy na łopatki.
Uśmiech wyzwala... ta kolekcja narodowa
ale zaspokoiłam się kolorami pomarańczowych jeszcze dwa są do rozwinięcia, ciekawa czy nie ponowna pomyłka. Jowey Linda.
moja stara odmiana Preference, zmienia kolor łosoś/różowy średni krzak.
Sroki mi zawinęły wstążeczkę( znalazłam w innej części ogrodu wytaplana w kretówie) i wyjadają świeczkę, a okazało się, że ona kilku kolorowa była, ciekawe, który kolor najbardziej im smakuje, eM się odgraża, że wiatrówkę użyje
obsadzone teraz trzeba czekać aż się rozrośnie i jeszcze we wrześniu doda cebulowe
fajny ten hibiskus
wrotycz u sąsiada robi mi za tło w lesie
Różne różności
I srylion orlikowych siewek zapewnione, bo nie wycięte jeszcze....
galtonia tłoczy i pszczoły ja odwiedzają
suchodrzewy i na ich tle dziewięćsił
Grażynko ,całkiem możliwe ,ze mikołajek zuj zawiązuje nasiona.Mój zwykły tez Jeszcze parę dni go potrzymaj.Albo gałązkę zerwij i niech poleży wyschnie dobrze.
Tak, to przetacznik,kupiony w szkółce 7 lipca po wizycie w ogrodzie u Gosi. był w pąkach i dopiero teraz kwitnie.
Jeżówkę Green Jewel te kupiłam 7 lipa, po tej wizycie u Gosi .
Jeszcze jedna jeżówka a mną chodzi ale nie mogę jest nigdzie znaleźć.A dwie internetowo, jakoś nie chce mi się zamawiać.
Hmm muszę jeszcze raz u ciebie, zobaczy wszystko
Jeżówka NN