Podziwiam Cię za to ze mimo iż nie ma Cię w domu w tygodniu to i tak ogarniasz to wszystko.Tam gdzie teraz bajzel będzie piknie. Co do Id mam mieszane uczucia. Na jednej rabacie różnie się u mnie zachowuja. Jedne piękne a drugie slabiutkie i w ogóle nie tworzą odrostow.
Hahahaha! Uporządkowana
Dziękuję, chciałabym.
Ale ponieważ lubię nowoczesne ogrody trawiaste z powtarzalnymi nasadzeniami, to może tak wyglądać
Hammeln szaleje. Choć ta na skarpie jest nieco niższa i cały czas się zastanawiam, czy to na pewno hammeln, a nie jakaś inna odmiana.
O śmieceniu brzóz się jeszcze nie przekonałam, bo młodziutkie mam.
A właśnie wczoraj stwierdziłam, ze musimy w ogrodzi pozbierać wszystkie śmieci, doniczki, paczki z korą, elementy spryskiwaczy i inne take starocie, co w różnych miejscach zalegają.
Ale zdjęcia dobrze kadruję
Hej Agi! Widzę, że poczytałaś mój wątek - miło mi
Prawda jest taka, że praca na odległość jest dość wyczerpująca psychicznie. No i sporo godzin za kółkiem. Ogród to taka fajna odskocznia, w której mogę się zresetować i zmęczyć fizycznie.
Mam nadzieję, że jednak ID w masie dadzą radę - jeden drugiego zasłoni, zarośnie
Cześć Gosiu Kochana!
Już Ci tam miłość wśród Twoich nowych zdjęć wyznałam, bo to dzięki Twojemu ogrodowi mam, tak jak mam. I nawet pomimo różnych rozsądnych czasem głosów obrałam azymut i tego sie trzymam.
No z tymi szczękami to trudno nie będzie, znajdą się, bo przecież te sąsiadowe iglaki nie pozwalają się moim aż tak rozrosnąć.
12 Upstarów na posadzenie na brzozowej. Muszę wejść nimi głębiej, bo mam tylko na obwódce:
11 Candy Prince. Jeszcze nie wiem, gdzie, ale pasują mi do Flaming Purissma. Może posadzę je pod oknem kuchennym. Tam teraz też kulki i carexy orazZebrinus. Po przerobieniu rej rabaty cebulki w glebie mogły oszaleć, coś trzeba tam posadzić.
7 Purple Pion. Pomyślę, może w dole ogrodu, a może przed grabami. Ale na pewno jeszcze dokupię.
Najmniej - Bo tylko 6 zgarnęłam Exotic Emperorów. Myślę o posadzeniu ich na polu Carexowym. Takie same mam na kulkowisku.
Muszę szukać dalej.