Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

roma2 16:38, 17 sie 2018

Aniu, tyrasz? Ja takich pomidorów nigdy nie jadłam. Tylko żółte, bo takie mój Tato dawno temu też miał. My w tym roku mimo wielkich planów, nic nowego nie zrobiliśmy. Plany pozostają planami , na zaś.
roma2 17:44, 17 sie 2018

Przeczytałam. Aniu, stoję za Tobą murem!!!
anna_t 19:51, 17 sie 2018

Ja też!
Mirka 20:19, 17 sie 2018

I ja też murem stoję.
Jestem też zarośnięta zielskiem. E. Co tam wiosną wypielimy. Tylko truskawek pilnuję aby mi nie zarosły.
Edit:Żółte pomidorki też mam i są pyszne.
anka_ 22:21, 17 sie 2018

Kasya napisał(a)
No rzeczywiście nie pomyslalam o tym, biedna ty...
Trzeba tez odespać trudny okres, ale szkoda ze nie zadzwoniłam przed bo może bym cię namówiła
Życzę szybkiego zakończenia zbiorów i do zobaczenia przy innej okazji

Kasiu świadomie wybrałam życie na wsi. I muszę się pogodzić, że taka jego specyfika. I tak bywa, że czasami trzeba 48 godzin w dobie upchać. Ale będą napewno jeszcze okazje do spotkania.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 22:26, 17 sie 2018

Mala_Mi napisał(a)
No gdzie te obłożone oczko?? Nie wiedzę...

Kurczę, nie wierzy Kobieta mi na słowo.
Tak na poważnie to przez dzisiejsze zawirowania nie cyknęłam fotki. Poprawię się. Narazie namiastka...

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 22:29, 17 sie 2018

roma2 napisał(a)
Aniu, tyrasz? Ja takich pomidorów nigdy nie jadłam. Tylko żółte, bo takie mój Tato dawno temu też miał. My w tym roku mimo wielkich planów, nic nowego nie zrobiliśmy. Plany pozostają planami , na zaś.

Tyram Romciu, tyram... tylko efekty marne Ale plany i marzenia są.
A takie pomidorki jadłaś? Pyszne...

roma2 22:38, 17 sie 2018

Namiastka super! Wiesz Aniu, zakopana dziura, a właściwie wielkie dziursko u nas, wzbudziło we mnie (po pewnym czasie i u męża) wyrzuty sumienia. Wiem, że nie nadrobię wobec wszystkich żyjątek. Na razie pomagamy jak możemy, ale jestem bardzo pewna, że będziemy budować oko wodne!
roma2 22:41, 17 sie 2018

No nie jadłam . Kiedyś sobie posieję/posadzę (bo nie wiem ). I zjem.
anka_ 22:41, 17 sie 2018

Ale się cieszę. Moje, choć niedokończone, już odkryły zwierzęta. I jaka radocha obserwować te wszystkie żabki czy kąpiące się ptaki.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies