Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogrodnik Mimo Woli cd 00:01, 18 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pięknie wygląda ogród z lotu ptaka, zapewniłaś sąsiadom świetne widoki

Jak matura ty mi lepiej pisz.. bo to mnie bardziej ciekawi a nie wyrabiam u Was .
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 23:38, 17 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ojjjj zdecydowanie za mało nam swój ogród pokazujesz - ale jest tak wymuskany, że pewnie na forum nie starcza Ci czasu Graby przy podjeździe wyglądają świetnie - tak jak i cała reszta

No rozpracowałeś mnie Niestety przez ogród nie tylko na forum nie starcza mi czasu
Rododendronowy ogród II. 20:46, 17 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ogród wygląda przepięknie - kolory dają po oczach, że aż miło

Jeszcze nie jest kolorowo , moze do soboty bedzie ale pewności nie ma.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:16, 17 maj 2014

Do góry
Hortensji Polar Bear nie mam..... co najlepsze Limelight też nie.....Miałem, ale po zimie zaginęła - no dasz wiarę? Za to mam Silver Dollar i te też są świetne - po za tym kto by nie chciał mieć zakopanych dollarów w ogródku?
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:08, 17 maj 2014

Do góry
Biedny ten stary żywopłocik - ale nowy wygląda super Sadzonki na prawdę dorodne
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:03, 17 maj 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
prostowanie drzewek ... Syla widzę, ze wiatry nabroiły ... najbiedniejszy miłorząb ... z aurą trudno się czasami dogadać ... niestety ...

za to panorama brzozowego zagajnika z klonem wte i wewte (rany boskie Sebek tak to siem pisze ??? ) to perełka ... nawet na tle tak nafochanego nieba ... ja zachłanna jestem ... mogę prosić o więcej i więcej tego i innych kawałków ogrodu ... jak tylko słoneczko wyjdzie i wyschnie na tyle, ze stąpać będziesz bezpiecznie ...

stokrotki widzę szaleją ... gratuluje wyboru koloru ... ja nie mogłam się zdecydować i mam trójkolorową gamę ... trzymają się dzielnie ... jak przetrwają ten deszczowy kawałek życia pogrupuję kolorami

buziak

aha ... i oj Syla ... znasz się i masz wyczucie ... dlatego uwielbiam się gapić na te obrazki z Twojego ogrodu

Tam i z powrotem Iza Ty takie teksty piszesz, że nikt nawet by nie zauważył błędu ortograficznego
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:47, 17 maj 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
prostowanie drzewek ... Syla widzę, ze wiatry nabroiły ... najbiedniejszy miłorząb ... z aurą trudno się czasami dogadać ... niestety ...

za to panorama brzozowego zagajnika z klonem wte i wewte (rany boskie Sebek tak to siem pisze ??? ) to perełka ... nawet na tle tak nafochanego nieba ... ja zachłanna jestem ... mogę prosić o więcej i więcej tego i innych kawałków ogrodu ... jak tylko słoneczko wyjdzie i wyschnie na tyle, ze stąpać będziesz bezpiecznie ...

stokrotki widzę szaleją ... gratuluje wyboru koloru ... ja nie mogłam się zdecydować i mam trójkolorową gamę ... trzymają się dzielnie ... jak przetrwają ten deszczowy kawałek życia pogrupuję kolorami

buziak

aha ... i oj Syla ... znasz się i masz wyczucie ... dlatego uwielbiam się gapić na te obrazki z Twojego ogrodu

Izia , drzewka do prostowania to wiśnia pissardi, brzoza, klon Royal Red, a miłorząb z tego wszystkiego najlepiej się obronił , bo mocno elastyczny .... pień u niego to chyba z gumy jest.

Jak się troszkę cofniesz (strona 667) to pokazałam więcej .... obawiam się nowych zdjęć bo wszędzie teraz dominują chwasty , rany temu to nic nie zaszkodzi

Stokrotki miały rdzę ale zaradziłam i jest prawie dobrze , teraz pozbędę się u nich jedynie przekwitłego kwiatostanu . Żmudne i nudne zajęcie , no ale cóż
Przed domem mam czerwień i biel ale w odrębnych donicach i tak jest ok jak dla mnie .... choć po chorobie marniej wyglądają ....
ściskam !!!
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:37, 17 maj 2014

Do góry

buziak

Miejsko & sielsko 18:33, 17 maj 2014

Do góry
Super zakupy - trawki wyglądają świetnie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:40, 17 maj 2014

Do góry
Będę wdzięczny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:47, 17 maj 2014

Do góry
Obiecuję, że nie posyłałem! Ale u mnie teraz znów pada, więc chyba ktoś inny Ci go wysłał
Przynajmniej nie kusi Cię, by wyjść do ogrodu tylko pewnie do imprezy się przygotowujesz
Rododendronowy ogród II. 14:42, 17 maj 2014

Do góry
Ogród wygląda przepięknie - kolory dają po oczach, że aż miło
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 14:36, 17 maj 2014

Do góry
Ojjjj zdecydowanie za mało nam swój ogród pokazujesz - ale jest tak wymuskany, że pewnie na forum nie starcza Ci czasu Graby przy podjeździe wyglądają świetnie - tak jak i cała reszta
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 14:31, 17 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
wcale się nie dziwie, że siedzisz i wzdychasz bo obrazek iście anielski... nawet jak z nieba siąpi

Ana siapi ... nie samo siąpi nie wystarcza ... siąpi bowiem irytująco ... a ja mam 5 białych misiów do zadołowania ale o tym potem ...

Sebek napisał(a)
Ten różowy obłok kwiatów nad niebieską plamą niezapominajek po prostu powala Perfekcyjne jest to połączenie A trawniczek zgęstnieje A te kilka chwastów zawsze możesz wyrwać ręcznie W ramach relaksacji

Sebek plama niezapominajek już na stałe wpisała się w moje poczebyyyy ... to musi się powtarzać co rok żeby nie wiem jak nudnym się nie miało stać ... kiedyś ...
chwasty to sobie pozwoliły w tej nowej trawce ... samo wyrywanie pojedynczych okazów raczej sprawy nie załatwi ale coś siem wymyśli ...

Ogrodnik Mimo Woli cd 13:51, 17 maj 2014

Do góry
Pięknie wygląda ogród z lotu ptaka, zapewniłaś sąsiadom świetne widoki
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 13:43, 17 maj 2014

Do góry
Hidcotowa powala różnorodnością, a zarazem harmonią panującą na niej Ogród nocą masz bajkowy - a lustra jeszcze potęgują ten efekt
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:21, 17 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ogród na pilota - i życie jest piękne

Nom, oj za dobrze by nam było, ale te pstryki to fajna rzecz, siedzisz na fotelu i pstrykasz i robi się ładniej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:12, 17 maj 2014

Do góry
Witam w sobotę Meldunek pogodowy jest taki, że dzisiaj już tylko siąpi, a woda w rzece opadła Może dzisiaj uda mi się posadzić sadzonki sałat i pietruszki oraz werbeny... Wczoraj tylko przygotowałem donice do nasadzeń jednorocznych, które mam nadzieję pojawią się we wtorek Będę zgapiac od najlepszych, o ile dorwe to co zaplanowalem Jeśli nie to zamienię się w Konrada mickiewiczowskiego i będzie Wielka Improwizacja Macham do Was i idę konserwowac powierzchnie płaskie
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:55, 16 maj 2014

Do góry
Tak piszesz o tym przeglądzie auta i chyba sobie uświadomiłem, że mojemu chyba minął - dzięki za przypomnienie A różaneczniki piękne - moje w tym deszczu rozkwitają i za chwilę nic z nich nie będzie...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:12, 16 maj 2014

Do góry
Ogród na pilota - i życie jest piękne
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies