Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 14:31, 17 maj 2014

ana_art napisał(a)
wcale się nie dziwie, że siedzisz i wzdychasz bo obrazek iście anielski... nawet jak z nieba siąpi

Ana siapi ... nie samo siąpi nie wystarcza ... siąpi bowiem irytująco ... a ja mam 5 białych misiów do zadołowania ale o tym potem ...

Sebek napisał(a)
Ten różowy obłok kwiatów nad niebieską plamą niezapominajek po prostu powala Perfekcyjne jest to połączenie A trawniczek zgęstnieje A te kilka chwastów zawsze możesz wyrwać ręcznie W ramach relaksacji

Sebek plama niezapominajek już na stałe wpisała się w moje poczebyyyy ... to musi się powtarzać co rok żeby nie wiem jak nudnym się nie miało stać ... kiedyś ...
chwasty to sobie pozwoliły w tej nowej trawce ... samo wyrywanie pojedynczych okazów raczej sprawy nie załatwi ale coś siem wymyśli ...

Konstancja30 14:40, 17 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ja sobie Twoje angelique z niezapominajkami zapinsuję. A dla ciebie już zawsze sadzenie tulipanów będzie przypominać Babcię...

Buziam i tuliskam.
A graby SOM, widzialam jednego na zdjęciu.

Madżen graby som i mają się w zdecydowanej większości dobrze ... te co mają zostać z pięknymi koronami charakterystycznymi dla drzewa rozbudowują się cudnie a gdy pomiędzy ich listkami filtruje się słoneczko (zjawisko z pogranicza fantazji ze wspomnieniem aktualnie ) to jest bosssko ... ja chyba nawet po wędrówce wgłąb tego ja to pod nimi kcem doszłam do jakiejś konkretnej myśli ... i tylko czekam aż chmury pójdą nad Afrykę ...

graby, które mam zamysł formować w parawanik przy tarasie coś w sobie czy raczej na sobie mają ... oprysk będzie ... raz, ze listki mają pobrzegowo lampasik w w cudnie rdzawym odcieniu ... tj normalnie bardzo ładny zaś ! na liściu graba jakby mniej ... a dwa to upierdutana (Mała to pięknie ujmuje prawda ) gałązka tworząca dizjn na mojej komodzie po dokładnym obejrzeniu okazała się zeżarta przez nie fiem co ... czyżby szpeciele ??? ...

wspomniałam już ... ten niebieski dywan z zatopionymi weń niezapominajkami na stałe już będzie ze mną ...

i wiesz twardziele som te aniołki ... jeszcze dziś cieszą oko ... choć pompa z nieba i wiatry ich nie oszczędzały
Konstancja30 14:41, 17 maj 2014

anna_studio napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam...i zachwyt nad duetem różu z błękitem

Aniu wróciłam od Ciebie zachwycona kompozycjami a tu taka niespodzianka ... dumnam, bo jak tak wysublimowanemu oczku cos się podoba to znaczy, że cudnie jest ... jak się cieszę, ze Cię czytam
Konstancja30 14:53, 17 maj 2014

noemi napisał(a)
Już mam, niezapominajki i angeliki, zrobiłam klik pin it i są moje

klik pin it ... Magduś a wiesz, że ja porównuję już czasami ogrodowiskowe obrazy z pinsowymi i widzę, że wiele ... wiele ... to perełki ...
oczywiście nie piszę tu o moich początkach ...

buziak
Konstancja30 14:57, 17 maj 2014

bdan napisał(a)
Piękny ogród, zaznaczam do podziwiania

witam ... dziękuję i pozdrawiam
Konstancja30 14:59, 17 maj 2014

Lena napisał(a)
Moje ulubione...jak ja lubię twoją cegłe...
Szalenie podobają mi się Twoje wybory roślin i konsekwencja z jaką planujesz - niebanalnie i wyjątkowo!

miała ta cegła ze mną pod górkę ale teraz to jestem w niej na amen zakochana ... Lena niebanalnie i wyjątkowo dałaś z dużym marginesem zaufania postaram się nie zawieść ... pokus jest tak wiele !!! ...
Konstancja30 15:01, 17 maj 2014

ewa004 napisał(a)
Iza uważaj co by pies Pana nie wyprowadził
No wiesz psu się nie wierzy

lampka kontroli zaświecona ... alternatywy jednak nie ma co do wyprowadzającego bo gdybyś zobaczyła jak mnie ona wyprowadza !!! ))))))))

nicol21 napisał(a)
Ależ pięknie trawka już się zazieleniła.
A patrząc na zdjęcie z psem to mam wrażenie że pan się zapiera żeby tylko zostać w ogródku pozdrowienia poranne również dla pana!

Nikol to się nazywa mieć właściwe na rzecz spojrzenie ... pięknie to ujęłaś pozdrawiam

Konstancja30 15:04, 17 maj 2014

bociek napisał(a)
Iza, normalnie piekne masz te tulipki w niezapominajkach. Trawniczek spoko, swiezutki jest, daj mu czas

Piesa owszem dystyngowana jak odpoczywa, ale co ona z Adamo wyprawia to wola o pomste do nieba. Adamo, jezdem z Tobom, nie daj siem

ich czas się niestety kończy ... tulipków znaczy ... nie piesa i pana choć tak to z nimi wygląda ...
Madzenka 18:05, 17 maj 2014

Mnie ta pompa z nieba denerwuje. Ma szczęście że dzisiaj jestem zajęta!!! Bo jak nie to bym pod parasolem szalała ogrodowo
Syla 18:23, 17 maj 2014

Szkoda , że ten spektakl tak szybko mija .... dobrze , że można to uwiecznić i powtórzyć na kolejny raz ...