Ana siapi ... nie samo siąpi nie wystarcza ... siąpi bowiem irytująco ... a ja mam 5 białych misiów do zadołowania ale o tym potem ...
Sebek plama niezapominajek już na stałe wpisała się w moje poczebyyyy ... to musi się powtarzać co rok żeby nie wiem jak nudnym się nie miało stać ... kiedyś ...
chwasty to sobie pozwoliły w tej nowej trawce ... samo wyrywanie pojedynczych okazów raczej sprawy nie załatwi ale coś siem wymyśli ...
Madżen graby som i mają się w zdecydowanej większości dobrze ... te co mają zostać z pięknymi koronami charakterystycznymi dla drzewa rozbudowują się cudnie a gdy pomiędzy ich listkami filtruje się słoneczko (zjawisko z pogranicza fantazji ze wspomnieniem aktualnie ) to jest bosssko ... ja chyba nawet po wędrówce wgłąb tego ja to pod nimi kcem doszłam do jakiejś konkretnej myśli ... i tylko czekam aż chmury pójdą nad Afrykę ...
graby, które mam zamysł formować w parawanik przy tarasie coś w sobie czy raczej na sobie mają ... oprysk będzie ... raz, ze listki mają pobrzegowo lampasik w w cudnie rdzawym odcieniu ... tj normalnie bardzo ładny zaś ! na liściu graba jakby mniej ... a dwa to upierdutana (Mała to pięknie ujmuje prawda ) gałązka tworząca dizjn na mojej komodzie po dokładnym obejrzeniu okazała się zeżarta przez nie fiem co ... czyżby szpeciele ??? ...
wspomniałam już ... ten niebieski dywan z zatopionymi weń niezapominajkami na stałe już będzie ze mną ...
i wiesz twardziele som te aniołki ... jeszcze dziś cieszą oko ... choć pompa z nieba i wiatry ich nie oszczędzały
Aniu wróciłam od Ciebie zachwycona kompozycjami a tu taka niespodzianka ... dumnam, bo jak tak wysublimowanemu oczku cos się podoba to znaczy, że cudnie jest ... jak się cieszę, ze Cię czytam
klik pin it ... Magduś a wiesz, że ja porównuję już czasami ogrodowiskowe obrazy z pinsowymi i widzę, że wiele ... wiele ... to perełki ...
oczywiście nie piszę tu o moich początkach ...
miała ta cegła ze mną pod górkę ale teraz to jestem w niej na amen zakochana ... Lena niebanalnie i wyjątkowo dałaś z dużym marginesem zaufania postaram się nie zawieść ... pokus jest tak wiele !!! ...