Moja rutbekia nie przeżyła zimy... Bardzo ja lubiłam...Była wielkościowo jak Twoja.
Masz bardzo gustownie obsadzony ogród Aż trudno oczy oderwać od niego Dlatego często zaglądam do Ciebie Pozdrawiam
Zdjęcia robiłam komórką i w pochmurny dzień, więc jakość ich jest nie ciekawa... W rzeczywistości są dużo ładniejsze.
Wacku,jeżówka nie jest rośliną wymagającą. Za rok zobaczysz swoje cuda jak zakwitną..... od razu kilkoma kwiatami Sądzę, a nawet jestem pewna, że będą jeszcze ładniejsze. Tego Ci życzę Pozdrawiam
ależ masz kolorowy, cudnie kwitnący, bogaty ogród.
Na rabatach aż kipi kwieciem.
Róże cuuudne.
Ostróżki, takie duże, grube.Piękne.Co ty z nimi robisz,że takie ci " tłuścioszki " rosną ??
Jeżówek dużo pięknych odmian i dużo kwitnących.
Po prostu przepięknie
A co to jest to fioletowe ?? Bardzo ładnie wygląda
Liliowce też duze, lawendy też kepy wielkie.Teraz wyglądają cudnie
Wreszcie zakwitły jeżówki w ilości 58 kęp. Moje ulubione i niezawodne kwiaty. Zawsze mogę na nich liczyć..., bo kwitną do późnej jesieni.Tworzą cudne plamy barw
Ta jeżówka kwitnie na mocny czerwony kolor. Ale zaczęła od pomarańczowego.Mam nadzieję że się przebarwi. Podobno jest to wpływ mocnego nasłonecznienia....Zobaczymy....
Część wszystich jestem nowy. W temacie trawnika też jestem "nowy". Położyłem sobie 2 miesiące temu trawnik z rolki. Po miesiącu zaczęły pojawiać się pierwsze żółte źdźbła od spodu trawnika z czasem zaczęło się to nasilać. Dziś wróciłem z ponad tygodniowego urlopu trawa mocno urosła a żółtych uschniętych od dołu źdźbeł jest bardzo dużo, po skoszeniu na krótko żółte jest mocno widoczne. Proszę o poradę co z tym robić. Zdjęcie po powrocie z urlopu.
Erotyk
Julian Matej
Noc - Noc Ci stworzyłem
najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni
Dzień - dzień Ci też stworzyłem
najjaśniejszy
byś mogła być bielsza od czerni
Tylko Ciebie
Stworzyć nie mogę
stworzyć nie mogę
na rozkwieconej łące