OHAYÓ GOZAIMASU

!
Po małym przywitaniu w języku japońskim dziękuję odwiedzającym za poświęcony czas będąc w ogrodzie i herbaciarni - zwłaszcza tym osobom które poświęcają swój czas i zostawiają wpis u mnie na wątku.
Reni , Bogusiu - cieszę się że Wam się podobają klimaty jakie tworzę w moim ogrodzie więc wpadajcie do mojej herbaciarni jak najczęściej aby oczy i serca swoje nacieszyć.
Ewa
- Zapraszam gorąco! - no myślę że nic nie stoi na przeszkodzie i jest to realne abyś nie tylko wirtualnie ale na LIVE odwiedziła mój skromny herbaciany i kompaktowy ogród. No jeżeli to będzie dalej aktualne z Twojej strony to trzeba będzie tylko umówić się na jakiś odpowiedni termin i już. Ja myślę że odpowiednią porą była by jesień bo to klony się na potęgę wybarwiają i w ten czas jest mega uczta dla oczu. Odezwij się tylko do mnie na PRIV i wyślij numer telefonu do siebie, oddzwonię i rozmówimy się ustalając szczegóły naszego spotkania.
ps. - co by nie było że tylko pisanie jest na wątku, no to jakieś fotki z ogrodu poniżej wrzucam :
MATANE !