Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 15:15, 20 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Przespacerowałam się u ciebie, pięknie tam masz Pozdrawiam serdecznie

Gosia, zapraszam kiedyś z dziewczynami z grupy rybnickiej Spotykamy się dość regularnie Pozdrawiam serdecznie
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 13:22, 20 cze 2013

Do góry
Przespacerowałam się u ciebie, pięknie tam masz Pozdrawiam serdecznie
Kraina Czarów w fazie projektów 16:28, 19 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
czekamy, dawać popcorn!

A paluszki mogą być?
Ala, no nie mów, że będziesz nas w niepewności jeszcze jeden dzień trzymać. Pisz jaką masz nową koncepcję, to chociaż tym zabijesz na chwilę naszą ciekawość
Choroby i szkodniki cisów, cis - Taxus - misecznik cisowiec 15:03, 19 cze 2013

Do góry
Pryskacie już czy jeszcze czekacie?
Kraina Czarów w fazie projektów 15:00, 19 cze 2013

Do góry
czekamy, dawać popcorn!
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:15, 19 cze 2013

Do góry

Aneczko kochana - strasznie mi przykro, co moje oczy widza
Przytulam się do Ciebie mocno.
Widzę jednak żeś ty jest twarda skała nie rozczulasz się tylko juz planujesz nowe.
Tak trzymaj kochana filigranowa kobietko. Jak coś trzeba to pisz śmiało.
Kraina Czarów w fazie projektów 21:11, 18 cze 2013

Do góry
Aluś zaglądam i czekam na fotki
Ogród Sylwii od początku cz.II 15:54, 18 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Syla lecę sobie twój pierwszy wątwek do kilku dni i wyczytałam ze miałaś plan sam robić murki. Na czym stanęło, robiłaś sama?

miałam robić murki suche .... potem murki na zaprawie .... a teraz będę robić gabiony tzn nie ja .... ja będę obserwatorem
Ogród Sylwii od początku cz.II 15:01, 18 cze 2013

Do góry
Syla lecę sobie twój pierwszy wątwek do kilku dni i wyczytałam ze miałaś plan sam robić murki. Na czym stanęło, robiłaś sama?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:25, 18 cze 2013

Do góry
magnolia napisał(a)
nie Sławko, jeszcze nie- zbyt duża częśc ogrodu jest jeszcze 'budowlana', a my grzebiemy sie jak muchy w smole. M. nie chce słyszeć o majstrach, wszystko sam, a ja jako pomocnik biegam między nim , a dziećmi.
Ale zaczełam robić zdjęcia i myślę nad tytułem wątku- czyli dojrzewam ( do wynajęcia majstra cichaczem, nocą)

Jakbym czytała siebie wczoraj znów haja o to samo z M. Nie mam sił
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:39, 18 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)

Jakby Magnolia miała swój wątek to by serwery mogły nie wytrzymać.Strony leciały by jak szalone same pochwały.

Też tak sądzę...już tych kilka zdjęć raz tu raz tu wrzuconych pokazuje jakiś zarys...boski zarys
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:21, 18 cze 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

wszystko się zgadza ... Magnolia ... no to som łany !!! ... Madżenka bardzo przepraszam ale jak przemilczeć ???

Jakby Magnolia miała swój wątek to by serwery mogły nie wytrzymać.Strony leciały by jak szalone same pochwały.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 02:34, 18 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Taras skończony juz się nawet zdąrzył pobrudzic, ale jak będą rabaty i trawka i się brudzić nie będzie:

Taras rewelacyjnie wyszedł!!!, pięknie, bardzo mi się podoba...

Wszyscy zmagamy się z tym brudem, ale trawka już zrobi wielką różnicę... i rabaty oczywiście...

Ciepełko przesyłam, ale na Śąsku już chyba macie dostatek
BB 00:13, 18 cze 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Nie śpisz? Czekaj te trzy lata, ale też ją na wszelki wypadek podciągnij do góry.
A link, który mi podrzuciłaś, mam już. Od Malkul ściągnęłam. Cudny ogród.

Na razie muszę poczekać, aż ziemia odparuje. Strasznie mi dały te deszcze popalić... rośliny mi padły Umbrycośtam zżółkły, krzewuszka przestała kwitnąć... .. mam nadzieję, ze teraz już będzie tylko lepiej...
Marzena2007 napisał(a)
Ewo zakwitną. Czekamy ja na moje teź...

W przypadku piwonii nie wiem skąd u mnie tyle cierpliwości. Będę czekać, bo uwielbiam zapach i wielgachne kwiatostany
Borbetka napisał(a)
Ewo, jak Ty to robisz, że takie zdjęcia Ci wychodzą piękne? Źdźbło zwykłej trawy byś uchwyciła, a ja bym się w to wpatrywała jak sroka w gnot! Ja nie umiem, buuu! Na kurs nie mam czasu niestety, ale dobrze, że tu bywam, to sobie pooglądam. Miłej niedzieli życzę.

A ja myślę, że każdy potrafi Nie mam ani specjalnie "wypasionego" aparatu, ani nigdy nie robiłam zdjęć.. ba.! nawet nieco zawsze ręka mi drży zanim wcisnę "enter", bo mi się takie zwyczajne wydają Bardzo się ciesze, że odnajdujesz w nich to co ja - piękno prostych roślin..
bociek napisał(a)
Borbetka, no umie Ewcia foteczki robic, oj umie, szkoda tylko, ze nie kce nam ich czesciej prezentowac

Ewulek, pokaz wiecej plizzz

Kce, kce, tylko pracuje w ogrodzie, zeby było co pokazywać Przecież nie będę ciągle jednego chaberka pokazywać Chociaż.. ja go kofam
asc napisał(a)
Ja jeszcze odnośnie katalpy, to zależy jak chcesz ciąć, jak tylko korygować, to nie utniesz wszystkiego i część zawsze przyrostów się zostanie i zakwitnie..
Popatrz jak to ma zamiar kwitnąć..

Anulka, jesteś nieoceniona z Twoimi radami i wiedzą na temat roślin Czekam na zdjęcie kfitnącej katalpy, na pewno jest zjawiskowa U Ciebie jest cudny okaz, pięknie wyglądają jej zielone lliście i korona... ja chyba jednak nie mam miejsca na takie drzewko. Ona pięknie prezentuje się jako soliter... no.. chyba, że posadzę ją w zamian za planowane wcześniej brzozy...... kto wie...
Gosiek napisał(a)
Pewnie się powtarzam za ininnymi ale zdjęcia na prawdę są nieziemskie. Ją ciągle jeszcze szukam "swojej drogi"a Ty mnie mocno zainspirowałaś . Dz.

Witaj, miło mi słyszeć takie komplementy Jeśli mój ogród może być dla kogoś inspiracją to znaczy, ze ... stał się ogrodem Szukaj drogi, teraz pewnie masz tysiąc myśli na minutę, ale to normalne
Tess napisał(a)
Biel, baldy róż i filet. No, piękne kolory.
Wpadnij do mnie, rady potrzebuję

Będziesz u Danusi?

Byłam Tesia, na 99% będę Też o Tobie pomyślałam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:12, 17 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Pytałam juz w w warzywnym ale tu tez wkleję-
Chciałam się Was zapytać czy nawozicie , posupujecie, polewaci itp. czymś swoje warzywa?

Ja czasami biohumusem podlewam...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:10, 17 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
OStanio dostałam dwa prezenty:
Werbena:

oraz echinacea

Wszystko juz piękie wsadzone w moim przedszkolu.
Narazie u mnie wszytsko na kupie, bo wszystko czeka na rabaty.Ale juz rośnie i zawsze to oko sie nacieszy.

O rany....ja też dostałam przesyłkę i tak się spieszyłam aby wsadzić, że z głowy mi wyleciało aby obfocić..
Fotnę jak rosną
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 15:42, 17 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Martuś pewnie że błagam o twoją lawendę. przyjme z otwartymi ramionami a koszty przesyłki pokrywam
Joasiu- teraz że są ? kruca fix jak tak o trza pędzić!

No takie info z dzisiaj mam Przynajmniej w naszym Kielcekim Obi som albo były bo nie wiem czy Iza vel Konstancja nie wykupiła
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:36, 17 cze 2013

Do góry
Pytałam juz w w warzywnym ale tu tez wkleję-
Chciałam się Was zapytać czy nawozicie , posupujecie, polewaci itp. czymś swoje warzywa?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies