Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Mój ogród to moje szczęście. 12:44, 20 lut 2013

Do góry
Jestem pod wrażeniem, piękny ogród i rośliny, widzę że pasja cię uskrzydla, ja w zasadzie to prawie nic nie rozmnażam, tylko gotowe kupuję, ale w tym roku z żurawkami spróbuję, muszą bardzo cieszyć takie własnej produkcji. Czekam na ta wiosnę i doczekać się nie mogę, zimowo aura nadeszła, oby na krótko.
Pozdrawiam
Igiełkowy ogródeczek 11:45, 20 lut 2013

Do góry
nebel napisał(a)

Gosinek, ja w swoim ogrodzie tnę, przycinam i formuję wiele roślin - to moja pasja..
Ale sośnica to ostania roślina jaką znam ( i jeszcze magnolia),która nie nadają się na formowanie i przycinanie. Są to rośliny, które nie znoszą cięcia...
Ale jest to moje zdanie - "ogrodowej ignorantki", która czerpie wiedzę z tego co przez 15 lat zaobserowała w swoim ogrodzie...
Pozdrawiam wszystkich z zaśnieżonego Gdańska - pogoda u mnie jest przecudowna...

Ależ ja sośnicy nie mam zamiaru ciąć, chciałabym ją po prostu mieć u siebie, ale się trochę obawiam o jej wytrzymałość zimą.
Chętnie zobaczę twoje cudeńka, czekam więc na twój wątek,
Pozdrawiam
Igiełkowy ogródeczek 11:38, 20 lut 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
Gosieńko wyjazd był mój nieplanowany, ale następnym razem uprzedzę ze znikam heheh A jeśli chodzi o konkurs na Benex to Gośku powinnaś wysłać jakieś fajne wiosenne foto ...masz dużą szansę na wygraną.

Ok, już się nie gniewam
A z tym konkursem to jeszcze pomyślę,
A ty coś wysłałaś?
Igiełkowy ogródeczek 11:31, 20 lut 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)
Az sie oczy smieja do tych fotek ja zasypana jak zwykle ,pomazyc to ja moge ale o balwanie
pozdrawiam cieplutko...

Dlatego zimowych nie dodawałam, bo szczerze to mam dość tej zimy, teraz na zdjęcia z Gardenii będę czekać, chyba jak my wszyscy
Nigdy nie mów nigdy 08:54, 20 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Do mnie sarenki czasem przychodzą pod siatkę, cudowny to widok, dzieciaki szaleją wtedy z radości,
Hiacynty... jak u mnie.... właśnie pokazują swoje piękno i uwalniają zapach....pocieszają w takie dni jak dziś, że mimo wszystko wiosna tuż tuż.
Pozdrawiam

Daję zimie jeszcze dwa tygodnie max !!!! Potem to już tylko cieplej być musi
Przecież strzyżenie w ogrodzie trzeba zacząć
Chociaż te pachnące hiacynty w domu cieszą...
Sosna - Pinus 00:27, 20 lut 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Jakbyście pokazywały to załóżcie na sośnicę wątek.

Danusiu taki mam zamiar, ale niestety ostatnio skradziono mi mój aparat fotograficzny...
nie w Polsce, tylko w Katalonii, jestem w trakcie organizowania sprzętu...
Dziewczyny dajcie mi trochę czasu...
Gosiniak to również do Ciebie...
Pozdrowienia z zaśnieżonego Gdańska. ewa
Igiełkowy ogródeczek 23:33, 19 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Irenko- córka ciągle gorączkuje, chyba sobie jednak odpuszczę, musiałabym pociągiem albo autobusem jechać, a w taką pogodę i sama to jakoś mi się nie widzi, ale będę przed kompem was podglądać, dużo zdjęć proszę

Kindzia- no właśnie z tą sośnicą to raczej trudno żeby nie przemarzła, zobaczę co Nebel na ten temat napisze, może się zdecyduję, bo do mojego japończyka by pasowała

Gosinek, ja w swoim ogrodzie tnę, przycinam i formuję wiele roślin - to moja pasja..
Ale sośnica to ostania roślina jaką znam ( i jeszcze magnolia),która nie nadają się na formowanie i przycinanie. Są to rośliny, które nie znoszą cięcia...
Ale jest to moje zdanie - "ogrodowej ignorantki", która czerpie wiedzę z tego co przez 15 lat zaobserowała w swoim ogrodzie...
Pozdrawiam wszystkich z zaśnieżonego Gdańska - pogoda u mnie jest przecudowna...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:54, 19 lut 2013

Do góry
Filmiki na jutro zostawię i też lulu idę....
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 22:44, 19 lut 2013

Do góry
Czekam również na wasz ogródek
Działka prawie w Borach Tucholskich 22:34, 19 lut 2013

Do góry
WIąz śliczny, tylko trzeba go tak ciąć...hyyy...myślałam że on sam tak wąsko rośnie, ale nie aż tak jak byś chciał, rozumiem, że poprawka musiała być
Igiełkowy ogródeczek 22:24, 19 lut 2013

Do góry
Małe kuleczki też będą rosły:

Igiełkowy ogródeczek 22:19, 19 lut 2013

Do góry
Widzę, że większość w kiepskich humorach to macie na pociechę, w marcu już będą u mnie:

Igiełkowy ogródeczek 22:16, 19 lut 2013

Do góry
Bożenko- nie jadę niestety, przed kompem jak reszta będę wyczekiwać, chyba że jakiś cud się zdarzy.
Igiełkowy ogródeczek 22:10, 19 lut 2013

Do góry
Agata- Już byłam
Dobrze ci idzie.
Grażynko- ciągle ponuro, ile można tak jeszcze wytrzymać, ależ co ja mówię teraz biało mam, słońca to już prawie nie pamiętam i też tak chodzę, bo chodzę, kiedy to życie się zacznie, chyba teraz to tylko na Gardenię przyszło nam czekać, coby troszkę radości i koloru dostać.
Czas na zmiany.... 22:09, 19 lut 2013

Do góry
Agatko posłuchaj Danusi, ja mogę tylko dodać, że podobnie jak reszta nie dałabym tam ani forsycji- tylko przez chwilę ładna, albo i nie, lilaków też nie, mam dwa i najchętniej bym się ich pozbyła, jest wiele ładniejszych roślin, a już w takim reprezentacyjnym miejscu to w ogóle tego nie widzę, co do żurawek to daj najlepiej Georgie Peach- zobacz u Sylwii ( ogród Sylwii od początku) pięknie wyglądają, na pewno u mnie będą. Ogólnie plan bardzo ładny i będzie ślicznie, tylko zamień te kilka roślin, ze swej strony nic więcej nie będę dorzucać, rad Danusi i tak nikt nie przebije,

Widzę że ciężko pracujesz ale już są efekty, naprawdę świetna rabatka będzie
Ogródek Janiny 21:50, 19 lut 2013

Do góry
Wiosna u ciebie, dobrze zrobiłaś z tą uszkodzoną forsycją, przynajmniej jakiś pożytek z tego jest i wiosna w domku
Mazury i mój kawałek ziemi 21:24, 19 lut 2013

Do góry
Zmiany widzę się szykują, tylko jeszcze na wiosnę trzeba poczekać, a u mnie biało, nasypało tego puchu i ciągle pada.
Pozdrawiam
Zielona przystań 21:16, 19 lut 2013

Do góry
O widzę miłośniczka iglaków huraaa!
Pieskowi bym wydzieliła kawałek trawki i już, po całym ogrodzie tylko pod kontrolą, szkoda pracy i roślin tak jak Danusia pisze. Masz kawał ogrodu, będzie pięknie i w moim guście, choć pod wpływem ogrodowiska troszkę się już zmienił
Ogródkowy chaos u monitki 21:05, 19 lut 2013

Do góry
Podpatruję co tam wybrałaś, widzę że decyzja jeszcze nie zapadła, ale łatwa nie jest, więc się nie dziwię, Z okrywowych róż to ja mam Fairy dance- czerwona- jestem z niej zadowolona. Będę zmieniać tą rabatę gdzie rośnie to może podpatrzę coś u ciebie
Postawić trawkę nad i... 20:54, 19 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
To ja spóźnione ale też ślę gratki z okazji 17 rocznicy
Zima nie odpuszcza co? U mnie biało i ciągle pada

...no jakaś masakra z tym śniegiem...ale ..." idzie luty podkuj buty"....stare i prawdziwe...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies