Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kwiatowy ogródek Monteverde 23:33, 29 gru 2013

Do góry
makkasia napisał(a)
ojej jaka wiosna ...jutro ja pójdę sprawdzić co się dzieje u mnie aż się boję ...
oby to co napisała Madżenka się sprawdziło z tą cieplą wiosną
pozdrawiam poświątecznie

Fajnie by było
Kwiatowy ogródek Monteverde 23:32, 29 gru 2013

Do góry
ojej jaka wiosna ...jutro ja pójdę sprawdzić co się dzieje u mnie aż się boję ...
oby to co napisała Madżenka się sprawdziło z tą cieplą wiosną
pozdrawiam poświątecznie
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:10, 29 gru 2013

Do góry
makkasia napisał(a)
narty, deski,, no nie pogadasz przykro mi ale ja podobnie jak Ela na desce do prasowania (czego strasznie nie lubię) umiem jeździć
buziam Mi

Mozna na sankach, na bele czym i na doopie

Skoro ja się wianki z forum nauczylam robic to cóz to jest zjazd na nartach
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:54, 29 gru 2013

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Irenka - co z tego że zjechała jak i tak zdezerterowała

Madżen - ja jestem taki leń... że jakoś nie mam motywacji do regularnych ćwiczeń... a towarzystwa motywującego brak... święta były bez kulinarnych szaleństw.. i tak przybyło 3 kg.. niestety w pewnym okresie życia chyba trzeba sie pogodzić z tym, albo zagłodzić na amen... W Spindlerwoym nigdy nie byłam.... jak nic nie stanie na przeszkodzie to może być

Kasiek - Kasprowy jest fajny (Goryczkowa), ale wystarczy, że wieje i już nie da sie jeździć.. a teraz Górale cenę wygwizdali tak, że ja już tam nie pojadę.. dla zasady... ale trasa do zjeżdżania jest super, bo długa..

Zbysiu - przekażę, ale kursantka się nie odzywa ..

Borbetka - dzięki za życzenia... i niech nam nawet zęby usną, byle było sie z czego śmiać

I jak pisze Ania.. niech się kula ... moje kulki trochę rude, ale chyba nic im nie jest.. żywopłocik też miałam rudy i sie poprawił..

Kulki podlejesz wiosną siarczanem potasu i będą zieloniutkie. Ta rabata boska jest!

Ps a Ty sobie poziom hormon tarczycy sprawdzałaś? TSH? To tak a propos tycia....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:52, 29 gru 2013

Do góry
Zielona napisał(a)

"Inna bajka"... dobrze ujęte, bo to rzeczywiście bajka. Podglądając co zdolniejszych na tym forum i co bardziej profesjonalnych zaczynam dostrzegać, że czasami dobre ujęcie znaczy więcej niż przedmiot ujmowany

Tak sobie myślę, źe nie tylko aparat, obiektyw ale i oko wykonawcy jest ważne... Ja robie lustrzanką zdjęcia i marnie mi wychodzi. Ten sam aparat weżmie M do ręki i jakby inny ogród....
Ogród niby nowoczesny ale... 22:48, 29 gru 2013

Do góry
Zielona napisał(a)
Magda - pisałam u siebie, ale rozkręciłam się z nadrabianiem pisaniny na forum, więc powtórzę i u Ciebie, że lustro pięknie odbija piękną choinkę Wszystko bardzo spójne - a to ważne. Kominek mogłabyś pokazać tutaj - i tak wszyscy chętnie obejrzą Ogrodowo niewiele się dzieje, więc nic dziwnego, że fotki wnętrz rozszalały się na forum. Pozdrawiam

Głosuję za zdjeciem biokominka na forum
Pszczelarnia 22:47, 29 gru 2013

Do góry
Śliczne te kalendarze, takie kobiece , delikatne i rustykalne.
Chyba zorzestanę rodzinie powiadmonie a iclaudem wysyłać i kupię kalendarz rodzinny... Bo przecieź mam zwolnić 2014 roku...
Ogród w skali mikro :) 22:43, 29 gru 2013

Do góry
Ela obserwuj krokusy bo ciekawa jestem czy trzeci zakwitnie.
W Białce jeśli nie bedzie śniegu to wszystkie się będziemy turlać
Moje ukochane miejsce na ziemi 22:40, 29 gru 2013

Do góry
Ale szaleją już twoje pelargonie, będą nas zachwycać od maja.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:35, 29 gru 2013

Do góry
Izuś nawet nie wiesz jak tęskniłam za Twoimi skrótami
W przerwie na katowanie swego ciała poczytałam o makowcu i przypomniało mi się..... Że jeszcze pół makowca mamy zostało... Uwielbiam..... I jak o makowcu przed 23 nie myśleć? Skoro z Anulą tak pieknie o nim piszecie?

Ps. Miliona to my w tydzien bez problemu wydamy tylko ty wydaj juz tą ksiązke bo ja w wydawaniu miszczyni jestem. Jak chcesz to Ci promocję zrobię
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:24, 29 gru 2013

Do góry
Macham do zagladających, dziekuję za miłe wpisy i biegne do Was bo widzę że sporo wpisów.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:23, 29 gru 2013

Do góry
alinak napisał(a)
Marzenka , przeraziłam się tym tokiem przygotowań do nart , bo ja w zimie dokładnie tak samo zaliczyłam kontuzje barku przy upadku . żadnych ćwiczeń . myślałam że narty stacjonarne i nordic walking starczy i się przeliczyłam . masz racje . poczytałam trochę forum i spadam ćwiczyć nogi ....buziak

Alinko narty są bardzo wymagajace..... Ale damy radę
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:22, 29 gru 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
U mnie tez wieje rosliny podobnie ruszyly, aktywnosc kreta zwiastuje lagodna aure, one wiedza, co w trawie piszczy
We Wroclawiu mieszkam 35 lat, najgorsza zima 1978/1979, druga 1995 bezsniezna -35, kolejne w ostatnich 4 latach, starczy, teraz ma byc jak teraz, bo np zima w latach 1983- i kolejne, byly chlapowate i ciepłe, 1998 w styczniu bylo 12 na plusie itd, z mojego kalendarza, robie zapiski

Niesamowita jesteś
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:21, 29 gru 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Dziewczyny przeczytajcie sobie wierszyk Zbyszka po dwa , trzy , cztery...........pięcdziesiąt ....a może i sto razy. Wiem ze do nart przygotowac sie trzeba ale bez przesady z tymi cwiczeniami bo .......same zyły z Was zostana.

Bogdziu do zył to lata ćwiczeń, a ja sobie serniczka nie odmówię i nikt nie pisze o odchudzaniu a wyłacznie o kondycji, ujędrnianiu i samopoczuciu
Nawet Zbysiu się przyznał że się gimnastykuje
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:15, 29 gru 2013

Do góry
Irenko buziam. Mam poświątecznego lenia co zgadza się z pochwałą powolności, o której pisała Madżenka. Jutro muszę powrócić do normy ale jeszcze dzisiaj ponudzę się, porelaksuję i co tam jeszcze mi przyjdzie do głowy
ściskam mocno
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:30, 29 gru 2013

Do góry
Wieje.....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:30, 29 gru 2013

Do góry
Mamy już wiosnę....
złotlin zakwitł...codziennie przybywa kolejnych kwiatków

powojniki szaleją

Róże kwitną jesiennie...
z wrażenia zdjęcie się rozmyło...

Austinka planuje kolejne kwitnienie, paki się rozchylają
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:18, 29 gru 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Madżenko jak kawa to tylko tylko z "madżeniem ..." ...

wiadomości meteo z doktoratem z anomalii i zachowań pogodowych ostatnich dziesięcioleci ... przeczytałam co do literki i czekam na szybką wiosnę ...

po cichu licząc ile zaoszczędziłam na ogrzewaniu przeniosłam się z ducha na ciało i ... zastanawiam się czy ciałem ten worek nie ćwiczonych mięśni mogę jeszcze nazywać ))))))))) ... Motylku w zyciu przy Tobie nie stanę ... no chyba, że w worku i płaszczu krzyżackim ... żeby nic nie było widać ))) ... za to o p90x mówisz z taką swobodą jak o spacerku w wiosenny dzień ... to samo dziewczyna z linku Madżenki ... dwójka smerfów ... świat młodej mężatki i matki i voila p90x jako relaksik ... serce rośnie nad duchem takiego pokolenia ... ja byłam w czasie relaksu bliższa scena z "I kto to mówi" gdy bohaterka nalała kawy do wyparzonej buteleczki niemowlęcia ... z kolafiurą przypominającą fuzję kopczyka z ptasim gniazdem ... wierzę w Nieletnią bo ona swe kości przykładnie liczy na macie ...

kotu Kasi darowane ... a nawet gdyby one mają ileś tam żyć wykaraskałby siem ... ale dobrze wiedzieć, że ogrodowiczanie wielkoduszni som ...

czekam na wiosnę ... na tulipki ... na nowa elewacje i rewolucje na rabatach ...

Madżen blog takiej energii nie da rady ... no chyba, że byłby to blog, w którym furorę robią komentarze ... mniejwięcej po 20stym mało odnoszące się do tego co autor w poście napisał ... zastanowiłam siem ... kcem blog "madżenia" ...

Iza kofam Twoje skroty
Wiosna u mnie w ogrodzie juz jest... A nawet jesien.....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:17, 29 gru 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Znalazłam prognozę ... Mamoooo , to w takim wypadku nam w tej Białce to chyba tylko termy zostaną ... I pijatyka ... Bo z nartami , to chyba krucho będzie. ...

Ps...ale Chodakowska to chyba zobaczę

Buziaki

Ela i tak będą termiy i pijatyka czy śnieg będzie czy nie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:16, 29 gru 2013

Do góry
butterfly napisał(a)
Moje hortensje ogrodowe jeszcze nie okryte.....
Madżen, czekam na twą instrukcje - ale czy warto okrywac przy takich temperaturach... ???

U mnie dzięki temu że ziemia nie zmarznieta pies z zamiłowaniem wykopuje mi wszystkie cebulki.... wrrrr, ale jestem na niego zła...

a, jeszcze przypomniaalm sobie że mama ofiarowała mi 30 cebulek czosnku Purple Sensation..., no, w styczniu to ja jeszcze cebulek nie sadziłam !!!

Nie okrywać.... Przecież to prawiejesień.... U mnie horetnsje juz startują.... Będę je mocno okrywać jeśli zapowiedzą mrozy...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies