No n no..cóż to za przepiękny kalendarz, takie ilustracje roślin to czyste arcydzieło.
już na Nowy Rok to życzę tylko miłych wpisów (bez dentystów, lekarzy i tego wszystkiego co jest nieprzyjemne a każda kartka niech będzie natchnieniem do dalszych prac zawodowych i ogrodowych.
Ściskam
Śliczne te kalendarze, takie kobiece , delikatne i rustykalne.
Chyba zorzestanę rodzinie powiadmonie a iclaudem wysyłać i kupię kalendarz rodzinny... Bo przecieź mam zwolnić 2014 roku...
Przepiękne kalendarze.. takie romantyczne i kobiece.. chociaż mężczyźni też są romatnyczni.. czasami
Bombki szklane mają niepowtarzalny urok... kojarzą mi się z dzieciństwem i wigilijnym ubieraniem choinki w bombki...i śnieg z waty... i w anielskie włosy...
Ewuś...kalendarze przepiękne...ja jeszcze nie pomyślałam o kalendarzu dla siebie...bombki to prawdziwe małe dzieła sztuki a ta w kształcie baryłki miodu to strzał w dziesiątkę..jesteś niesamowita
pozdr. i życzę udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku
Kalendarze z rysunkami Redouta zawsze są piękne. Nie będę już tak bardzo zazdrościć, bo taki niebieski kalendarzyk mam tegoroczny i jeszcze dwa inne, no i w końcu album z jego rysunkami. Szukałam intensywnie w tym roku czegoś podobnego, np. z owocami i warzywami, ale się nie udało.
Dodam nieskromnie, że w bombce miodowej brałam taki maluteńki udział . Ale udziałów w niej nie mam.
A ta bombka poniżej to jest starą bombką z dawnych lat? Bo ja mam kilka takich, z takimi wzorami, ale bardzo już stare, zmatowiałe.
Jakoś tak fajnie nazwałaś te bombki z dziurką, możesz przypomnieć?
I fajna jest ta bombkowa latarenka.