Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:51, 29 gru 2013

Zielona napisał(a)

Iza - a oglądałaś kiedyś takie druciane? Szklane niestety mają wysoką cenę, a druciaki chyba by tez do Twoich wnętrz pasowały i... można je samemu zrobić. Za podstawkę służyć może zwykła drewniana okrągła deska do krojenia (najlepsze są takie z pawilonów handlowych - tanie i ładne ) pomalowana w wybranym kolorze. Zwieńczenie klosza można ozdobić końcówką kowalską - taką jak w płotach kutych - dostępne za grosze w każdym większym budowlanym markecie. No i wzorów sporo

widziałam ... i czy nie mówisz o tych wykonanych sprytną łapką pani z Jagodowego zagajnika ? ... zbieram się do spróbowania ... szklane to jednak szklane ...
alinak 21:55, 29 gru 2013

Moje enzymy cały czas pracują , ale nie ma mowy . nawet nie schodzę do kuchni , bo lodówka kusi jeszcze świątecznym łakociami .

hmmhm broszka powiadasz ....może i ja bym tak mogła , ale zważywszy na moje rozmiary i Anki to musiało by to być na odwrót . ona się do mnie przylepi bez trudu , ja odpadnę na pewno , przy pierwszym zakręcie
Zielona 21:56, 29 gru 2013

Konstancja30 napisał(a)

widziałam ... i czy nie mówisz o tych wykonanych sprytną łapką pani z Jagodowego zagajnika ? ... zbieram się do spróbowania ... szklane to jednak szklane ...

haha - dokładnie tak tyle, ze to w 2011 było u Niej - sprawdziłam nawet A ja chcę znaleźć wazon szklany odpowiednich kształtów i "do góry nogami" (jakkolwiek to brzmi) na desce postawić. Uchwyt dokleję i mam nadzieję na efektowną ozdobę DIY
Konstancja30 22:14, 29 gru 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Izabello-Konstancjo, powieść w odcinkach poczytałam. Zdjęcia Twoje piękne - rozbielone, pobielone ale wyostrzone przez słów precyzję. Donoszę, że na Czarnej mało ludzi i można się ślizgać na nartkach (nawet szpatułkowych), tłumy zjechanych na noce okołosylwestrowe wczasowiczów, turystów, kuracjuszy włóczą się i zajmują miejsca w kawiarniach w Lądku. Basen (najstarsze źródło lecznicze w Europie) cudownie śmierdzi jajami zgniłymi, kąpiel przy Mozarcie wyborna. I - zobacz - prawie rok minął od naszego zimowego spotkania i Twoich pierwszych kroków na nartach .... . Jak ten czas leci!

Ewuś i ja przez ten rok ... jak tylko o tym slow czasie dla siebie myślę to niezmiennie jestem nad strumieniem ... i jak tylko opanuję sytuację bo mi się częściowo ostatnio wymknęła spod kontroli ... przeszłam samą siebie w coponiektórych (piekne to słowo ))) ) wartościach to w nagrodę za dojście do bazy muszę sobie ten raj na ziemi zaaplikować ... bombki masz prześliczne a kalendarze to już rozpusta estetyczna tak cudne ...
Konstancja30 22:19, 29 gru 2013

Magda70 napisał(a)
Izka.... poczytałam...jak zwykle z bananem na gębie

Magduś witaj ... choinka u Ciebie bardzo delikatna ... a kretik to mam nadzieję tylko miał przystanek i już poszedł dalej ... poświąteczna buźka
Madzenka 22:35, 29 gru 2013

Izuś nawet nie wiesz jak tęskniłam za Twoimi skrótami
W przerwie na katowanie swego ciała poczytałam o makowcu i przypomniało mi się..... Że jeszcze pół makowca mamy zostało... Uwielbiam..... I jak o makowcu przed 23 nie myśleć? Skoro z Anulą tak pieknie o nim piszecie?

Ps. Miliona to my w tydzien bez problemu wydamy tylko ty wydaj juz tą ksiązke bo ja w wydawaniu miszczyni jestem. Jak chcesz to Ci promocję zrobię
Evchen 01:13, 30 gru 2013

Izabello, to ja się piszę na pierwszy egzemplarz ksiażki z autografem i dedykacją, żeby nie było, że przypadkowo mi się otrzymało... no może być drugi... bo pierwszy przynależy się Madżen za prompocję obiecaną A Madżen zrobi to perfekcyjnie, bo inaczej nie potrafi, choćby nie wiem jak się starała
o X60 czy innym skrócie nie doczytałam.. czytałam tylko, że jakaś Ch.. z nożem cuda wyczynia. Ale to u Madżen było.. i Pin itd. dostałam oczopląsu od ilości zdjęć Madżen nt jogi i innych wygibasów. Pląsy oczu nie poskutkowały pląsami ciała.. nadal w rozmarze x.. pozostaję

Macham. Cmokam. Czekam w kolejce
beta 09:38, 30 gru 2013

a gdybym miała sobie czegoś życzyć to chciałabym być broszką na kurteczce Anka żeby tak szuu szuuu między drzewami zrobić

padłam

Iza, pozdrawiam

a Ty przy choince olśniewająca
Mala_Mi 10:15, 30 gru 2013

Czytam.... i sie śmieje jak gupi do monitora.... i widzę już Alinkę i Ciebie uczepione mojej klapy .... i jak tak szur, szur.. jak ktoś nieobeznany to przeczyta, to będzie chciał nas w wariatkowie zamknąć

Oj Iza my dwie takie różne som... ale te różne sie przyciągają ... wiec może ta broszka nie odpadnie....

I jak masz tę kurtkę??? Doszła?? Śnieg spadnie.. możesz przyjechać.. bo w książce musi być ciąg dalszy To już rok będzie.. ależ ten czas zapitala..

Margarete 11:47, 30 gru 2013

Czytam i czytam Izuś......(w pracy będąc..!!!?!!!) .......... i usmiecham sie do komputera, az szef podejrzanie na mnie patrzy..........
Napiszże kofana tą ksiązkę pierwszą wreszcie to i ja ją nabędę i ty sie wzbogacisz, a i ja może na jakiś odprysk tego bogactwa sie załapie
Pięknie, klimatycznie, świątecznie u ciebie, półka rzutem na taśme zrobiona przez eMa sliczna, duperelki z szyszkami śliczne................klimatycznie, świątecznie i choć biel dominuje to jakoś tak ciepluchno u ciebie, nie chłodno........akurat odpowiednio zeby to slow....z odrobina winka i makowaca .....smakować.
Pozdrawiam i czekam na dalszy ciąg twoich "powieści"