Kasiu bzy może posadzę, jak miejsce znajdę na razie w przechowalniku czeka Palibin
doczekałam się pierwszej po przesadzeniu piwonii drzewiastej
a dziś rozkwitła tCoral Charm, w ub. roku pierwszy kwiat miała pojedynczy, w tym ma dwa, jeden pełny, jeden pojedynczy kolor nir do końca wierny, moze uda mi się zrobić lepszą fotkę o innej porze
Ula te zawilce lubią i słoneczko, ale miejsce dla nich mam tylko pod kalinami, w innych je tępię, bo są ekspansywne.Orlika widziałam Mam całą rabatę żółto pomarańczową z herbacianymi różami w roli głównej. Na razie kwitną liliowce, kukliki
Od piątku pojawiły się
Tą bakope chyba zmienię...
Jutro ruszam na łowy...centrum ogrodnicze od lutego nie było odwiedzane + wyszukałem sobie jeszcze jedną szkółkę "przydomową" na obrzeżach miasta
Tak wyjazd był super - podróże kształcą no i kupiłam 3 nowe odmiany lilaków.
Kasia - Ty mnie zawstydzasz. Niemniej dziękuję i mam nadzieję że zweryfikujesz swój pogląd w tym sezonie.
Nie masz pojęcia ile u mnie się w ogrodzie zmienia - wycinam dużo - wkurzają mnie iglaki - mają już swoje lata
Na rabacie klonowej jest jałowiec a to tylko kwestia czasu, no i klona trza już przyciąć, masa cięcia już
twoja odmiana też z ciemnymi listkami i niska. Może mamy tą samą odmianę. Ale jest to dla mnie poniekąd dziwne. Ale teraz kolor fajniejszy. Ja też bardzie róż lubię niż czerwień.