Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 17:29, 25 paź 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Izuniu- tak cie Madżen reklamuje że wywaliłam linka na pulpit jako lekturę

To tylko marketing szeptany
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 17:28, 25 paź 2013

Do góry
Gabi nic dzisiaj nie było na giełdzie. Przede wszystkim nie było kulek bukszpana. Za to zgapiłam twoje pomarańczowe chryzantemy bo mi różowe z dyniami nie konweniowaly....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:21, 25 paź 2013

Do góry
Aniu kochana ja tęsknię..
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 17:17, 25 paź 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Mam nadzieje, że później już pójdzie szybko, bo jednak większosc to\drobnica typu szafirki, iryski, krokusy... No, jedna rabata to dziadostwo straszne będzie, bo tą dopiero powooooli "zdobywam", a na nią też kupiłam trochę. Na razie chyba i tak lepiej im w piwnicy niz w tych upalach na dworze.

A ja dzisiaj byłam w janinie, chciałam kupić krokusy, zamarzyło mi się jakieś 500 bo już wszystko ma posadzone , a tam nic nie ma......
Chyba sobie zamówię przez neta do paczkomatu
Ogród Sylwii od początku cz.II 17:14, 25 paź 2013

Do góry
Syla napisał(a)

nie mam na to teraz sił ..... chciałabym bardzo bo pokus cebulowych na forum mnóstwo ale po pierwsze zdrowie odmawia mi posłuszeństwa , po drugie wczesną wiosną będę przekopywać rabaty ..... nie chcę się martwić , że coś zniszczę ..... Fakt , że niektóre rabaty mogły by dostać parę cebulek ale .... jak już napisałam , nie mam już siły

Syla posadziłam sobie dzisiaj 100 szt angelique wyłącznie do doniczek z mięciutką ziemią z worka. W 15 min było gotowe może spróbuj, teraz niesamowicie dobre ceny są w sklepach interentowych na cebulki. Myslę czy jeszcze sobie krokusów nie kupić
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 12:20, 25 paź 2013

Do góry
A teraz jeszcze raz macham do Was , pozdrawiam i zmykam do ogrodu, bo mnie m lrzy monterach wymienił.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 12:20, 25 paź 2013

Do góry
Tusiala napisał(a)
Marzenka obiecała nowe w weekend porobić Mimo, że ich nie ma to i tak wpadam poczytać

Ja jak zawisza zrobię
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 12:19, 25 paź 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

nie znam tego peasona ale pomiędzy Twoim ogrodem a moimi snami też jest ...
ogrodniczka z dziką pasją likwiduje wszelkie krągłości (tak w ogrodzie jak na sobie ... z większym sukcesem w tym pierwszym ... i to zdecydowanie wpływ ogrodniczki w rózowych gumakach ... gdyby 5 lat temu ktoś mi powiedział, ze zrobię sobie kwadratowe rabaty ... od lenijki ... uznałabym takiego za człeka w obłędzie i uciekła ...
z grabami i bukszpanami też się zgadza ... choć model ekonometryczny dla mnie może być wszystkim włącznie z rośliną ...
miałam statystykę jeden semestr ... miałam z niej jakieś 5 ... siedział obok bardzo miły ... rozumiejący to coś na "s" młodzieniec ... jak widać jego trud się zwrócił ... skoro nawet na forum zaistniałam statystycznie ...

Madżenko ... cebulki przyszły ... joooopi ... jutro część wyląduje w niezapominajkach ... część w różance ... reszta musi poczekać ... bo w łikend wybywam ...
buziak

Moje cebulki też dzisiaj dojcechaly, tzn wyciągnęlam je z paczkomatu. I tutaj zong... Stala blondynka z 10 min przed paczkomatem jak mu zapłacić gotówką skoro on miał tylko czytnik karty kredytowej.... Ale siem udało i polubiłam te żólte szafki i już mnie żaden kurier nie będzie nękał, żądał gotówki, dzwonił 15 razy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 12:15, 25 paź 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Madżen pompa Ci też wtedy padła????

Nom własnie wymieniamy na nową.
Programator wcześniej prawdopodobnie od zwarć elektrycznych padł. Własnie panowie montują nową.
Uffff Bogu dzięki za ubezpieczenie.
Ogrodnik Mimo Woli cd 12:13, 25 paź 2013

Do góry
Aniu przedogródek jest megareprezentacyjny. Każdy odwiedzający. Twój dom zachwyci się taką elegancją i stylem. Ścieżka wyszła maćkowi znakomicie. Baaaardzo mi się podoba. Zimą będziesz się tymi widoczkami szczególnie zachwycać bo one będą piekne o każdej porze roku
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:18, 24 paź 2013

Do góry
Irenko jestem na bieżąco, piękne miejsca świetnie pokazane dbaj o paluszek
ściskam

dbam już niedługo będzie lepiej

Irenko, z dużą przyjemnością zwiedziłam z Tobą Książ i okolice. Piękna wycieczka, ślicznie pokazałaś kolory jesieni
W Twoim ogrodzie też kolorowo... w tak ciepłe jesienne dni, aż chce się żyć...
Pozdrawiam serdecznie.

Oj chce Marzenko szkoda tylko, ze jak wracam, to ciemno, nawet nie widziałam, jak mój M. wyciął moją śliwę Nigra, może i lepiej

Zapomniałam, że Książ jest taki piękny. Musimys ię wybrać na kiermasz w weekend majowy

Myślę, że zamiast Wojsławic, możemy tam pojechac w maju

Irenko...piękne zdjęcia

Cieszę się Gabrysiu

Irenko wycieczka piękna i piękne miejsca zwiedziłaś ,ja w Książu byłam rok temu po drodze bylyśmy w Czocha i Karpaczu

Bogusiu, to Czocha przede mną Karpacz odwiedziłam, też zmiany niesamowite, kiedyś tam na okrągło śmigałam po wszystkich szlakach

To mi przypomina gostka.. z czymś na wierzchu

Anek, bingo p. przewodnik dzieciakom kazał zamknąć oczy, były i ciekawsze okazy
wiem no i wiesz, że ten Łańcut na naszej liście i znowu przez Rz.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 06:39, 24 paź 2013

Do góry
a jeszcze nie zasypiasz tabletem?
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 06:38, 24 paź 2013

Do góry
Gabi ja poproszę piekne fotki wybarwionych brzóz i rozplenic oraz innych trawek
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:37, 24 paź 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Wspomnienie o statystyce... brrrr aż mnie przeszył dreszcz na samą myśl o mojej na drugim roku... coś strasznego

Statystyka, ekonometria i prognostyka to były moje ulubione przedmioty.... aż dziwne, że ja się w marketingu odnalazłam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:36, 24 paź 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

To brzmi grożnie ! Wierzę' że pójdzie gładko, bo nawet pogoda ci sprzyja i mimo braku pompy nie marzliście

Irenko jeszcze jest kominek z płaszczem wodnym i grzałka elektryczna (awaryjnie włączamy) zatem u mnie jak na wojnie systemy zabepieczeń są, oby prąd był....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:35, 24 paź 2013

Do góry
grembosia napisał(a)
Marzenko, miałaś piękny efekt tulipanów w donicach, jak gęsto je sadziłaś?
Mam jeszcze hiacynty i też planuję zadołować je w donicach...

Bardzo gęsto, w doniczce o średnicy ok 20 cm po 10 cebulek bylo posadoznych a jeśli się dało to i więcej. Tylko takie tulipany intensywnie wiosną nawoziłam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 06:33, 24 paź 2013

Do góry
Witam przy porannej kawie
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:04, 23 paź 2013

Do góry
Zawsze jestem u Ciebie na bieżąco
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 22:57, 23 paź 2013

Do góry
Witaj Marto wpadlam z rewizytą
Widze, że forum wzbogaciło sie o kolejną wielbicielkę topiarów
Dobrze, że zmaieściłaś tak dużo zdjęć swojego ogrodu, za rok porównamy efekt pobytu na forum ! nasze ogrody pod wpływem ogrodowiska przechodzą niesamowitą metamorfozę.
W moim pierwszym wątku Kiedyś tu będzie pieknie ..... Możesz zobaczyć jak zmienił się mój ogród w ciągu dwóch lat.
Fajny teraz czas przed tobą, czytania, przeglądania i planowania a wiosną z doładowanymi akumulatorkami ruszysz do boju
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:49, 23 paź 2013

Do góry
malkul napisał(a)
byłam i caluska zostawiłam

Przez Twoją Gitte znów pół wieczoru na pinsie spędziłam...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies