Chyba lepiej bo dziś grzebię niemiłosiernie jak kura w moich pudłach, pudełeczkach
z szeleszczącymi cudownie grającymi,mega energetycznymi kuleczkami i innymi nośnikami wszelkiej masy zielnej - to najlepszy antybiotyk
Aniu, dziękuję za Twoją deklarację pomocy Na pewno się przyda, bo po otrzymaniu Twojej listy zaczęłam przeglądać strony z hostami i po 3 godzinach ogarnęło mnie kompletne zniechęcenie Nie miałam pojęcia, że jest tyle odmian! Ugrzęzłam na amen! Udało mi się jedynie spisać nazwy, które mi się podobają. Jeśli znajdziesz czas i chęci-podeślę na priv, żeby nie zaśmiecać wątku. Prośba o weryfikację i ew. ułożenie ze względu na szerokość rozrostu, ale też wysokość i kolory liści, żeby się ładnie mieszało Będę Ci niezmiernie wdzięczna, bo mam jeszcze dużo do zrobienia w planach na wiosnę.
Bardzo Ci dziękuję, wyślę info na priv
pozdr
Piękne te Twoje hosty, a kwitnące jeszcze bardziej zachwycają
Ja mam już ziemię i perlit. Gdzie kupujesz wermikulit.
Nie mam pewności tylko czy nie opuszczę moich parapetów na dłużej niż 3 dni - bez tej pewności nie ma siania.
Doczytałam żeby od tyłu biały karton postawić wtedy lepiej światło odbija.
U mnie wzrosło spożycie kefiru i jogurtu no i skwapliwie zbieram rolki po papierze toaletowym
Na parade dzis nie jedziemy, bo jestesmy zaproszeni na urodziny ale po miescie juz sie rozne pojazdy i rozne stworki przemieszczaja wiec zrobilam kilka karnawalowych fotek