Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

Ewik 21:26, 11 mar 2018

Wiosna pełną gębą u Ciebie. Mizianko dla futrzaków, nasze odwrotnie jak u Ciebie w domu są .☺
kitek81 21:53, 11 mar 2018

widzę, że praca wre porządki wiosenne idą pełną parą u Ciebie zawsze się tyle dzieje
pozdrawiam
Radziu2013 21:59, 11 mar 2018

Milka napisał(a)

Irenko a co to za fajne przycięte czuprynki? Aż się uśmiechnąłem jak je zobaczyłem To stipa? Extra wyglądają
Dorota123 22:03, 11 mar 2018

Patrzę i oczom nie wierzę, u Was wiosenne porządki na całego, aż mnie skręca bo ciepło się robi a ja mam problem ze zdrowiem. Rh masz tak gęste jak szczotka, a ja się cieszę z tych co przeżyły, jakieś choróbsko je zaatakowało (niczym mnie) i marnieją jeden po drugim. Miło popatrzeć jak ogród wraca do życia po krótkim odpoczynku.
Gardenarium 08:16, 12 mar 2018

Mnie też Irenko skręca, ale rozsądek wziął górę i czekam.

Instagram Ogrodowiska
abiko 09:24, 12 mar 2018

Kurcze, tak się w sobotę zastanawiałam ile osób z forum się nie ruszy na drugi dzień po takich pracach w ogrodzie w sobotę
U Ciebie takie porządki, że hej. Rdzawa rura świetna.
A ja czekam na wieści w tym tygodniu czy przeprowadzamy się w wasz klimat wrocławski
Kasia73 11:54, 12 mar 2018

Irenko widzę że u Ciebie prace wiosenne na finiszu Niebieski zakatek coraz piękniejszy i chyba teraz Twój ulubiony (mi podoba się bardzo). Podpatrzyłam że I grube prace garażowe do przodu. Psiaki na posterunku czyli wszystko super
ElzbietaFranka 12:16, 12 mar 2018

Milka napisał(a)

Monia, moje pupile żyją na zewnątrz, wiosna oznacza dla nich częstszy kontakt, mizianie, siedzenie na kolanach itp
W domu już nie chcę psiaków. Choć czasami je bierzemy, jak bardzo zimno, albo jak tego potrzebują

rodki czekają na nawozy, oprysk dolistny, pod krzak i woda
doszłam do wniosku, że nawet jak bez nawozu, a woda, nie ma różnicy..

tu widać cięte limki, część
ale się tu natyrałam, niby 8 sztuk, ale te 6-letnie to już robota ciężka, no i sektory mi się popsuły po 20 latach..

konwalniki w kondycji, idą rozłogami, gdzie chcą
owocki się posiały i są nowe sadzonki

Piękne rododendrony będzie dużo kwiecia.
Widzę, że drabiny masz dwie. Kupuje też druga bo pierwsza za niska. Milus zmieniłam jeszcze wczoraj resztę sosnowych.
Dzisiaj ciepło bez słońca deszczyk padał.

anpi 16:01, 12 mar 2018

Ale te Twoje limki to "tłuścioszki"
Marcowa 21:26, 12 mar 2018

Irenko zaglądam do ciebie kiedy tylko mam czas, uwielbiam twój ogród. Mogę sobie tylko wyobrazić jak wspaniale wygląda na żywo.
Zawsze troszkę zazdroszczę łagodnego klimatu, u mnie na wschodzie Polski dopiero teraz znikły resztki śniegu, rozmarzła tylko wierzchnia warstwa ziemi i zamieniła się w błotko, ale radość z pierwszych choćby najmniejszych oznak wiosny ogromna.
Irenko czy ja mogę mieć do ciebie pytanie na pw.?
Pozdrawiam.
Agnieszka