Hmm, a można za głęboko je posadzić ??
Ja dużego doświadczenia jeszcze z nimi nie mam.
Ten k, który kwitnie, mam go 3 rok.Ale w końcu teraz wygląda ładniej, nie mizerota,
Drugi dostałam inny,małą sadzonkę na jesieni.
I bardzo jestem ciekawa, jak, i czy mi zakwitnie w tym roku.
O, nalewka z pigwy stoi i czeka na gości ?/
Oj, nie kuś nie kuś,,,, bo szybciej z dereniówką przyjadę
Dziękuję jeszcze raz.Może nam ta wiosna sie uda w spotkaniu.Liczę na to !
Przesyłam uciski
Storczyki mam i w sypialni i w kuchni.W kuchni ida te które kwitną., bo więcej je widzę i cieszą.
W sypialni odpoczywają drugie i jak tamte przekwitną a w sypialni jakiś już pączkami czy kwiatami, to go wymieniam na kuchenne okno.
Teraz tez mam 3 jeszcze , które też z paczkami starują.
Pokażesz swoje ??
Dziękuję i wzajemnie, tobie też życzę Najwspanialszego roku i I dużo satysfakcji z ogrodu.
Dziewczyny widzę że też tęsknicie za ciepełkiem i kolorami, zapachami.Byłam tu i tam obejrzeć wspominki. Jutro mam wolne , mogę trochę dłużej posiedzieć.
Kasiu bardzo mi miło, dziękuję kochana!
Derenie uwielbiam mam kilka gatunków.
Są niezawodne i rosną jak szalone. Chyba lubią moja glinę i wilgotne podłoże. Właśnie dzisiaj planowaliśmy gdzie przesadzić jednego wielkoluda, bo rośnie z tyłu działki nawet go nie widać ,a tam stanie moja wymarzona szklarnia.
Ma być angielska ale co wyjdzie tego nie wie nikt
Twoje tez urosną
prace nad domkiem dla owadów postępują do przodu, cały zrobiony z desek z palet
dach chciałam zielony, ale chyba za stromo wyszedł i albo bedzie gont, albo jak zdobędziemy korę to kora
tu przymiarki i widać jaki domek przy eMusiu wysoki
Jeszcze półeczki trzeba zrobić
Miałam zacytować choineczkę z cudownymi bombkami ale girlanda własnoręcznie upleciona z prawdziwego świerku zawieszona nad drzwiami robi wrażenie
a anioły, cherubini strzegą Pszczelarnii
Z bukszpanu mam 2 obwódki/niskie żywopłoty. Ten u góry okala własnorecznie tworzonego bonsai i w tym roku posadziłam przed nim tulipany oraz rododendron blue tit. Czy tego bukszpana byś inaczej posadziła? Czy tego na dole?
Widzę Danusiu zmianę lini rabat - podoba mi sie zwłaszcza ta wyspa w trawniku. Mocno poszerzyłaś te rabate na dole - i co ja mam tam wsadzić? Obecnie sa choinki zwykłe, i rzad bergeni przed nimi.Widze też zmieniony kształt rabaty frontowej, od której sie zaczeła moja przygoda i w sumie nadal nie potrafie jej ogarnąć.
Sylwuś ja póki co latam z miotłą a może na miotle...hahahaha
Bylinowe wycięłam wszystkie na jesień.
Zostały mi trawy i róże, ale to za wcześnie no i wierzby w lutym
Aż się żyć zachciało prawda?